(Video) “Mak dia Ratu Malaysia dulu..” Ini Respons Pαdu Che Ta Selepas Anaknya Aaisyah Selalu Dikrítik Suka Melαrαm

Satu-satunya anak perempuan kepada pelakon Rozita Che Wan iaitu Aaisyah Dhia Rana kini sudahpun berusia 7 tahun dan membesar semakin cantik seperti ibunya.

Umum mengetahui yang Aaisyah sudah pandai dan gemar melαrαm walaupun baru berumur 8 tahun.

Walaupun dipuji ramai, namun ada juga segelintir warganet yang tidak berpuas hati dan mengkri.tik Che Ta kerana membiarkan anaknya itu bersolek tebal di usia muda.

Bagaimanapun, Che Ta tidak berdiam diri dan tampil bersuara mengenai perkara tersebut melalui akaun Instagramnya sendiri.

“TOLONG DENGAQ!!! Hampa taknak siapkan anak hampa itu masa.lah hampa!! Anak kami memang suka besiappppp!! Takkan la dia nak melaram kami nak la.ranggg”

“Contoh anak hampa suka melukih, takkan hampa nak ma.rah depa melukihhh. Anak kami memang suka pakai mekap dan suka melaram..karang kalau ma.rah dia, dok mela.lak..mera.juk..satu keja kami nak pujuk tak memasall”

“Mak dia ratu Malaysia dulu kot, yang hampa pun…mana tak tumpah kuah kalau tak ke spagetti tak gitu? Hahahha, ke nasi la hampaa..saja ja melawak…kadang kadang kami pe.ning tau…”

“Yang komen semua guna fa.ke account, sekali kami li.bas guna bulu mata kami yang setebai 7 petala langit ni baru hampa tauuuuu. Karang tak le.tup hampa kata kami tak pandai jaga anak, karang le.tup sangat hampa kata ke.sian zaman budak budak la itulah inilah..macam hampa dulu kecik kecik suka mandi sungai..mak pak la.rang pun hampa p terjun sungai kan..gitulah anak kami”

“Jaga anak hampa sendiri..sebok jaga anak orang..anak sendiri kelapa.ran.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)


Meninjau ke ruangan komen, ada di kalangan warganet yang bersetuju dengan pendapat Che Ta, namun masih ada lagi sesetengah dari warganet yang tidak bersetuju dan masih mengkri.tik Che Ta dengan tindakannya itu.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan & Gambar, Instagram Rozita Che Wan & Instagram Aaisyah Dhia Rana

Leave a Reply

Your email address will not be published.