(Video) “Manja la bukan stríct…” Neelofa Dedαh Sesuatu Mengenai Suαmi & Anαknyα

Pengacara dan usahawan popular Noor Neelofa sering menjadi tumpuan ramai apatah lagi setelah dirinya bergelar seorang ibu kepada Muhammad Bilal.

Baru – baru ini, Neelofa mengakui rasa bersal4h apabila terp4ksa fokus kepada tuntvtan kerja dan tidak memberi perhatian kepada Bilal.

Namun begitu, Neelofa tetap memastikan masanya dibahagikan secara adil antara kerja dan juga masa bersama anak lelakinya.

Pengakvan Neelofa dibuat ketika siaran langsung bersama pelakon Diana Danielle menerusi Instagram miliknya.

“Kita kan banyak kerja, kita on the phone juga. Jadi saya rasa bersal4h kadang – kadang bila Bilal pusing l4ri depan saya. Saya tahu dia tengah cuba dapatkan perhatian tetapi umi tengah kerja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

“Apa yang kita boleh buat adalah bahagikan masa. Pastikan bila dah letak telefon di tepi, anda betul – betul bagi perhatian pada dia,” katanya.

Dalam pada itu, usahawan berusia 38 tahun itu juga memaklumkan dia menguruskan sendiri Bilal dan bukannya ‘lep4s tangan’ kepada pembantu rumah atau ‘helper’.

“Saya mandikan Bilal sendiri dan suapkan dia makan. Malah, suami saya (Haris) sangat str1ct bab makan. Saya yang kena sediakan.

“Setiap hari saya fikir nak masak apa. Saya akan hubungi Haris dan ambil order makanan,” ujarnya kepada Diana.

Untuk makluman, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga pada 27 Mac 2021 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Muhammad Bilal pada 29 Januari 2022.

Sekadar info dan semoga bermanfaat.

Sumber:

[1] Rujukan, ohbulan

[2] Gambar, neelofa, kosmo

[3] Video, lofa.page

Leave a Reply

Your email address will not be published.