“Macam Didi & Friends, Aquaria KLCC..” Grafik ABPBH24 Dikμtμk Netizεn Macam ‘Rancangan Kanak-Kanak’

Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 akhirnya mel@buhkan tirainya malam tadi apabila pelakon dan pengacara, Janna Nick dinobat sebagai Bintang Paling Popular.

Namun, seperti sudah dijangka ada cerita t.a.k sedap didengar mengenai acara itu apabila rata-rata ne.ti.zen meng.kri.tik visual grafik yang menjadi latar be.la.kang pentas ketika persembahan beberapa artis.

Antara yang diperkatakan adalah grafik ketika nyanyian Fauziah Latif bersama Wani Kayrie yang disamakan dengan siri animasi popular kanak-kanak Didi & Friends.

Bukan itu sahaja, persembahan Syamel, Jay Jay dan Anuar Zain turut ter.gang.gu apabila muncul grafik seperti bertemakan sebuah akuarium dimana kelihatan seekor ikan p.a.u.s, ketam dan te.rum.bu ka.rang.

 

Perkara itu h.a.n.g.a.t diperkatakan di laman Twitter apabila rata-rata ne.ti.zen mem.per.so.al.kan kre.di.bi.li.ti pihak penganjur apatah lagi anugerah tersebut sudah memasuki tahun ke-34.

Dalam pada itu, ada yang berpendapat visual grafik men.ga.rut itu adalah untuk menarik perhatian penonton serta rating supaya ianya trending di media sosial.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Rotikaya

[2] Gambar: Ohmymediacc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *