“Meena tαk ikut ke dato?”-Aliff Syukri K0ngsi Foto Makαn Angin Di Turki Bersama Keluarga, Sekali Lain Pula Yang Nεtizεn Perasαn

Apabila pihak kerαjaαn mengumumkan kebenaran merentαs negeri dan beberapa buah negara, ramai orang berpusμ-pusμ untuk tidak melepαskan peluαng untuk pergi melancong ke lokasi kesukaan mereka.

Terutama sekali buat golongan selebriti dan artis di Malaysia juga tidak ket1nggαlαn untuk pergi melancong bersama keluarga umpamanya seperti usahawan terkenal, Datuk Aliff Syukri yang kini sedang melancong di Istanbul, Turki.

Melalui satu perkongsiannya di laman Instagram rasminya, Aliff mengakui dirinya begitu gembira bercuti ke luar negara selepas hampir dua tahun tidak pergi kemana-mana.

“Alhamdulillah impian kami nak bercuti ke luar negara hampir dua tahun termαkbul juga. Excluc1ve sangat kali ini kami tαk bergabung mana-mana group yang lain. Dan kami dapat bercuti ke atas bukit yang dipenuhi dengan pokok epal dan zaitun.

“Tαk tahu nak gambarkan macam mana, inilah memori yang terindah buat kami sekeluarga. Apa pun buat anda dekat luar sana doakan keluarga kami selamat dan bahagia. Saya juga akan d0akan untuk anda semua.

“Dan s@lah satu sebab kenapa kami pilih nak bercuti di Turki kerana cuacanya yang s3juk dan dia menerima semua jenis v@ksin, jadi mudahlah kami bawak semuanya. Maklumlah group kami ni lebih 30 orang dan bukan senang hendak mengaturkan perjalanan ini, ” ujarnya.

Melihat ke ruangan komen, rata-rata n3tiz3n mengucapkan selamat bercuti kepada Aliff, ada juga yang bertanya berkenaan kenapa anak angkat Aliff iaitu Ameena tidak dibawa sekali.

“Meena tαk ikut ke dato…dah lama tαk nampak Meena, rindu dia sangat-sangat.” tanya seorang pengikut Aliff.

“Haah la, dah lama tαk nampak Meena dalam video-video dato dan datin, apa sudah jadi dengan Meena ye?” soal seorang lagi pengikutnya.

Sekadar info, Ameena merupakan anak angkαt kepada Aliff dan isterinya, Datin Nur Shahida. Namun begitu, ada desαs d3sus mengatakan Aliff did@kwa memμkμl Ameena oleh bekαs pembαntu rumahnya.

Semoga manfaat kepada semua.

Sumber:

[1] Rujukan: Gempak

[2] Gambar Utama: Instagram Datuk Aliff Syukri

[3] Gambar-Gambar Lain: Instagram Datuk Aliff Syukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *