Dibμang Dari Syαrikat Sendiri, Usahαwan Ini B0ngkar Sikαp Sebenαr Suaminya

Siapa saja yang tak ke.nal dengan jenama busana Elrah Ex.clusive yang menjadi fen0mena pada satu masa dahulu. Pasti ramai juga yang mengenali pasangan usaha.wan Nur Amirah dan El Azman. Namun sejak ak.hir ini hubu.ngan mereka yang disang.ka jernih menjadi ke.ruh kembali.

Nur Amirah telah mende.dahkan sewaktu sesi ‘live‘ di laman Instagramnya bahawa dirinya telah dikhia.nati suaminya. Menerusi sesi ‘live’ tersebut Nur Amirah berkata dia telah dibua.ng daripada syarikat oleh suaminya sendiri walaupun sebelum ini dia merupakan pengarah syarikat tersebut.

Beliau mena.fikan yang dirinya gi.lakan har.ta kerana apa yang dilalukannya adalah untuk menuntut h.a.k buat dirinya dan anak-anak. Beliau juga berkata ketika sedang membangunkan syarikat tersebut suaminya tidak mempunyai apa-apa.

Beliau juga pernah mengalami teka.nan pera.saan sewaktu di awal perkahwinan mereka dan pernah meminta untuk dice.raikan kerana ti.dak bahagia. Tambah Nur Amirah lagi, beliau terpak.sa ke klinik sendiri untuk memerik.sa kan.dungan sepanjang kehamilannya. Namun suaminya memberi ala.san si.buk dengan kerja.

Kelihatan Nur Amirah begitu sedih sewaktu ‘live’ tersebut dan beliau berkongsi banyak perkara dengan ne.ti.zen. Beliau tidak mampu menga.wal em0sinya dan mena.ngis sewaktu live tersebut dan minta m.a.a.f kepada penonton.

Rata-rata ne.ti.zen sangat terke.jut dengan si.kap suaminya dan pende.dahan yang dilalukan oleh Nur Amirah. War.ganet juga berharap agar hal seperti ini memberi pengajaran kepada kaum wanita dan tetap memberi s0kongan kepada usahawan Nur Amirah.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan, Vocket

[2] Gambar Utama, Aamiey (Tiktok)

[3] Gambar 1 dan 2, Nur Amirah (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *