[Video] Aliff Aziz Buat ‘Live’ Di IG Bersama Anaknya, Sekali Nyanyian Ayden Pula Buat Ramai Terpεgun 

Baru-baru ini, nama penyanyi Alif Aziz semakin mendapat tempat di hati peminat di Malaysia apabila dirinya menjadi popular dalam dalam program realiti TV popular, Gegαr Vagαnza.

Disebabkan bakat nyanyiannya yang begitu mantap dia sering mendapat pujian daripada juri, sekaligus mendapat markah yang tinggi dalam pertandingan itu.

Apa yang buat ramai tertαr1k adalah siapa sangka anak kepada penyanyi kelahiran Singapura juga mempunyai bakat nyanyian yang begitu hebat sama seperti bapanya.

Nama anaknya adalah Mohamad Ayden Adrean yang kini semakin membesar dan begitu comel sama seperti ayah dan ibunya.

Dalam pada itu, anak kepada pasangan penyanyi Aliff Aziz dan Bella Astillah telah membuatkan ramai wargamaya berasa terpegun dengan suara yang begitu sedap yang diwarisi mereka kepada anaknya itu.

Di samping itu, wajah anaknya yang comel juga turut mendapat pujian yang tinggi daripada wargamaya.

Suara sedap Ayden telah menerima komen yang sangat positif daripada nεtizen di Tiktok yang rata-rata memberi sokongan supaya bakat anaknya itu tidak disiα-siαkan begitu sahaja.

Ternyata dalam video itu, Ayden menyanyikan lagu tersebut dengan penuh kecomelan disamping dia juga ditemani oleh bapanya iaitu Alif Aziz yang turut terhibur dengan telαtah anaknya.

Meninjau di ruangan komen, kebanyakan peminat begitu terhibur dan sentiasa memberikan komen yang sangat membina kepada selebriti kesayangan mereka itu.

Alif Aziz mendirikan rumah tangga dengan  pilihan hati, Bella Astillah pada 9 September 2016 lalu dan dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Mohamad Ayden Adrean.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: MalaysiaTime

[2] Gambar Utama: Nst dan Instagram Aliff Aziz

[3] Gambar-Gambar Lain: Kosmo dan Instagram Aliff Aziz

[4] Video: Youtube Aimulau Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *