Selepas Kεluar Dari Pεnjara Kεlakuan Aryan Khan Berμbah Menjadi Ant¡s0sial, Sekali Ini T¡ndakan SRK Buat Anaknya

Per.so.na.li.ti Aryan Khan telah beru.bah sejak dia dipen.ja.ra.kan selama 25 hari atas ke.sa.la.han penya.lah.gu.na.an d.a.d.a.h. Dikatakan putera kepada Shah Rukh Khan dan Gauri Khan itu mengalami ‘t.r.a.u.m.a’ aki.bat dari kejadian itu.

Putera mereka yang masih berumur 23 tahun sangat gemar menghadiri majlis s0sial sebelum ini. Dia gemar berpesta, namun rakan-rakan mendak.wa dia kelihatan sangat pendiam selepas in.si.den tersebut.

Terbaru, sebuah portal berita telah diberitahu oleh kenalan rapat kepada keluarga Shah Rukh Khan, dimana Aryan lebih banyak mengha.biskan masa seorang diri selepas diberi ja.mi.nan pem.be.ba.san.

Dikatakan putera kepada Shah Rukh Khan seperti tidak ada kein.ginan untuk bertemu dengan rakan-rakannya.

Shah Rukh Khan dan Gauri bersama-sama dengan  semua anggota keluarganya memberi ruang dan masa kepada Aryan Khan untuk pu.lih dan menjalani kehidupan seperti sedia kala.

Sebagai ibu bapa yang prihatin terhadap anak-anak, mereka sanggup melakukan apa saja demi Aryan.

Oleh itu, Shah Rukh Khan bersama-sama keluarganya telah memilih Mumbai sebagai lokasi percutian. Shah Rukh Khan meraikan hari ulang tahun kelahirannya bersama keluarga dan mengha.biskan masa yang berkualiti.

Shah Rukh Khan dikatakan sedang memper.tim.bang untuk mengambil pe.nga.wal pe.ri.ba.di untuk Aryan dek kerana jadual penggambaran filemnya yang sangat pa.dat.

Terdahulu, Aryan Khan telah dita.han bersama dengan tujuh yang lain termasuk dua wanita oleh Bi.ro Ka.wa.lan Nar.ko.tik (N.C.B) di sebuah kapal persiaran di Mumbai.

Ketika ser.bu.an dijalankan, Aryan sedang bersama dua rakannya iaitu pelakon, Arbaz Seth Merchant dan pereka fesyen, Munmun Dhamcecha.

Lima lagi individu yang dita.han terdiri daripada Nupur Satija, Ishmeet Chadha, Mohak Jaiswal, Gomit Chopra dan Vikrant Chhokar

Berikutan itu, Aryan Khan dan rakan-rakannya dihantar ke P.e.n.j.a.r.a Arthur di Mumbai sehinggalah mah.ka.mah membenarkan Aryan dii.kat j.a.m.i.n.

Sumber:

[1] Rujukan, Berita Awani

[2] Gambar Utama, Shah Rukh Khan (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Shah Rukh Khan (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *