(Video) Berjaya Kalαhkan Pelawak Hαndalan, Ucapan Asif Pula Rαih Perhαtian Ramai. Sampai Kena Tarik Tangan Dengan Syahmi

Siapa saja yang tak kenal Asif Suhaimi, gelagat bersahajanya telah membuatkan para penonton tak kering gusi. Terbaru, remaja berusia 19 tahun itu telah mencipta sejarah buat dirinya. Asif telah mene.waskan calon ‘senior’ apabila diumumkan sebagai pemenang dalam kategori Artis Komedi Po.pu.lar di Anugerah Bintang Po.pu.lar kali ke-34.

Kemunculannya dalam Drama Spontan di saluran Youtube Syahmi Sazli telah berjaya menarik perha.tian para penonton. Filem yang diterbitkan oleh Syahmi Sazli, Mael Totey sekali lagi telah mengangkat nama Asif. Gelagatnya yang mencuit hati dan dialek Kelantan lebih menambahkan ‘perasa’ dalam filem Mael Totel.

Asif merupakan anak sulung yang mengalami mild au.ti.sme telah berjaya mene.waskan nama-nama besar seperti Shuib Sepahtu, Jep Sepahtu, Ain Edruce dan Atu Zero juga bersai.ng dalam kategori sama.

“Jutaan terima kasih bosmi, ma abah, adik beradik , sobat2 ,peminat2 hok sentiasa support asif, terimo kasih banyok2 sungguh dok sangka dapat anugerah ni, sebab ramai lagi hok layok. terima kasih lagi sekali jasa awok2 semua hanya Allah mampu balas”.

Syahmi sepupu kepada Asif kelihatan mengiring Asif sewaktu mengambil trofi di pentas A.B.P.B.H 34. Tampak gu.gup, namun Asif secara bersahaja memberi ucapan untuk peminat-peminatnya.

“Assalamualaikum selamat petang dan selamat malam terima kasih banyak-banyak, mari sini, atas pentas”

Menjengah ke ruang ko.men @a.b.p.b.h.34 rata-rata war.ga.net terhibur dengan ucapan yang bersahaja yang disampaikan oleh Asif.

Sumber:

[1] Rujukan, Kotak Media

[2] Gambar Utama, Asif Suhaimi (Instagram)

[3] Gambar 1, Asif Suhaimi (Instagram)

[4] Video, Abpbh34bersamakita (Instagram)

[5] Gambar 2 dan 3, Abpbh34bersamakita (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *