[VIDEO] “Penghidαp Mαsalah Mild Autis.me” Kenali Siapa Sebenαrnya Mohd Asyiff Suhaimi

Asif Suhaimi telah mencipta sejarah buat dirinya apabila dia telah memenangi Anugerah Pelakon Komedi Po.pu.lar. Rata-rata ramai war.ga.net telah mengucapkan tahniah kepadanya.

“Terbaik la Asif, Tahniah Asif”.

Berikut merupakan ucapan war.ga.net buatnya setelah memenangi anugerah tersebut. Para ne.ti.zen berasakan Asif layak memenangi anugerah tersebut kerana sifatnya yang semula jadi kelakar.

Untuk pengetahuan ramai, Asif merupakan remaja yang menghidap mild au.ti.sme. Diucapkan terima kasih juga kepada Syahmi Sazli kerana telh mengcungkil bakat anak istimewa ini.

Kerana keistimewaan Asif membuatkan para penonton terhibur jadi ramai berpendapat Asif kelakar bukan kerana dia seorang pelawak tetapi keistimewaannya membuatkan ramai terhibur.

Syahmi telah mewakili Asif mengucapkan jutaan terima kasih buat semua yang telah menyokong dan mengundi Asif.

“Terima kasih semua yang mengundi Asif sehingga berjaya merangkul trofi Artis Komedi Po.pu.lar A.B.P.B.H.34.”

“Terima kasih juga yang mengundi Mi sehingga dapat Top 5 Pelakon Filem Lelaki Po.pu.lar & Gandingan Serasi Filem. Walaupun tak menang, kita cuba lagi nanti.”

“Tak lupa juga yang mengundi Yoe ketika penca.lo.nan Top 20 walaupun Yoe tak ber.jaya lepasi Top 5. Tahun depan, kita cuba untuk Yoe pula.”

“Insyaallah, kita jumpa di Anugerah Mele.top Era bulan 1 ni pula kalau ada rezeki. Mi tercalon 3 kategori dalam A.M.E. Artis Baharu Meletop, Bintang Filem Mele.top & Filem Mele.top.”

“TERIMA KASIH SEMUA!”

Jom kita mengenali siapa Asif ini. Asif Suhaimi atau nama sebenarnya Mohd Asyiff bin Suhaimi merupakan anak kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang, Kelantan. Dia berumur 19 tahun dan penghi.dap mild autis.me.

Asif merupakan anak sulung dan dia mempunyai adik lelaki yang berusia 16 tahun bernama Asyraff. Dek kerana kesem.pitan hidup Asif dan adiknya terpak.sa berhen.ti sekolah lebih awal. Kehidupan mereka diibaratkan ka.is pagi makan pagi, ka.is petang makan petang.

Rezekinya bertambah baik apabila sepupunya, Syahmi telah mengambil Asif untuk berlakon dalam Drama Spontan di Youtube saluran Syahmi Sazli.

Kemunculan Asif dalam filem Mael Totey sekali  legi mengangkat nama dan dikenali oleh orang ramai. Reak.sinya yang bersahaja dan spontan telah membuat ramai peminat geli hati dengan lakonannya.

Sumber:

[1] Rujukan, Trending Sangat

[2] Gambar Utama, Asif Suhaimi (Instagram)

[3] Gambar 1, Syahmi Sazli (Instagram)

[4] Gambar 2, Oh Hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *