Kasih Sayang Seorang Bαpα, Tindαkαn Comel Pαkcik Ini Terhadap Anak Kesayangannya Tαrik Pεrhαtiαn Nεtizεn

Seperti mana yang sedia maklum, cura.han kasih sayang ba.pa yang bernama bapa sangatlah bermak.na kepada anak-anaknya.

Sehinggakan perbuatan kecil yang dilaksanakan oleh bapa kita sangat menyerlahkan betapa sayangnya pada anak-anak meskipun tidak dilu.ahkan melalui kata-kata.

Perkara seumpama ini  sama seperti satu perkongsian yang dibuat oleh pengguna media so.si.al dikenali sebagai Wahida apabila memuat naik video bapanya yang sabar menantinya waktu makan tengahari di depan tempat kerja untuk makan bersama-sama anak kesayangannya itu.

Dalam pada itu, wanita itu berkongsi yang mana bapanya bertindak sedemikian hampir setiap hari dan mereka akan makan di restoran berdekatan sambil bercakap sehingga waktu makan rehatnya ta.mat.

Ramai juga yang terta.rik dengan satu lagi video yang dimuat naik oleh Wahida apabila menjelaskan mengapa bapanya terk.e.j.u.t ketika menemuinya.

Berhubung dengan perkongsian tersebut, rata-rata warga.net telah melon.tarkan ko.men yang positif yang memuji tindakan bapanya itu yang dikatakan sangat baik dan comel dengan anaknya.

Ramai warga.net juga turut menjelaskan mereka sampai tersenyum melihat r.e.a.k.s.i comel bapa kepada pengguna Tik.Tok berkenaan yang berjaya dirakam ketika ter.k.e.j.u.t di.s.e.r.g.a.h oleh anaknya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Ohmymedia

[2] Gambar-Gambar Lain: Ohmymedia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *