“Bertiga itu sementara, tapi…” Fad & Achey Bawa Foto Abam Ke Pentas MLM2021, Persembahan Boro Undαng Sεbak Ramai Orang

Juara program Maharaja Lawak Mega 2021 (MLM 2021) membawa pulang wang tunai RM500, 000 beserta trofi telah dimenangi  oleh kumpulan Tiro yang di@nggotai Sharif, Melati dan Danial.

Persembahan akhir  yang menyaksikan lima kumpulan ber3ntap di Putrajaya International Convertion Centre (PICC) jumaat malam. Masing-masing telah menyampaikan persembahan terbaik mereka dan patut diberikan ucapan tahniah.

Fad, Achey dan Atu daripada kumpulan Boro berjaya mengusik hati para juri dan penonton, menerusi persembahan kedua mereka apabila membawa gambar Allahyarh@m Abam Bocey ke atas pentas.

“Abam, alhamdulillah tahun ini kami dapat pergi ke peringkat akhir. Tapi tahun ini rasa lain sangat. Kalau kau nak tahu, setiap minggu, setiap saat, aku dan Achey akan tengok setiap sudut pentas cari kau”.

“Sampai hari ini ramai yang masih sayang, masih rindu dengan kau. Bertiga itu sementara, tapi Bocey itu selamanya. Semoga kau tenang di sana, sahabat“.

Rata – rata netien tidak dapat men@han air mata melihat persembahan mereka dan turut merasa keh1langan yang merek alami, ada juga yang sedekahkan al – Fatihah.

Syed Umar Mokhtar Syed Ahmad Ridzuan, 32, atau lebih dikenali dengan nama Abam telah men1nggal dunia pada 10 Februari lalu di kediamannya di Gombak, Selangor.

sumber :

[1] Rujukan dan gambar, ohbulan

[2] Gambar utama ohbulan

[3] Gambar 1, nst

[4] Gambar  2 dan 3, TikTok @ajim_takada03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *