“Takkan nak teruskan hubμngan…” Soalan Cepumas Anak Tir! Caprice Buat Dirinya Tersentαp?

Baru-baru ini, selebriti terkenal, Caprice atau nama sebenarnya adalah Ariz Ramli, 33 telah melu.ahkan rasa kagum kepada anak ti.rinya, Aleesya Sofea yang dikatakannya adalah kanak-kanak yang sungguh bijak.

Melihat kembali kepada saat ketika dia belum bergelar suami kepada ibu Aleesya iaitu Farra, dimana Caprice menyatakan bahawa terdapat satu kejadian di mana telah menye.dar.kan dirinya bahawa kanak-kanak itu amat pintar sungguhpun baru berusia 5 tahun.

“Aleesya merupakan seorang kanak-kanak yang sangat istimewa. Ka.dang-ka.dang saya t.ak rasa dia berusia 5 tahun. Sebelum terfikir nak kahwin, masa tengah makan dekat One Utama, adik ataupun nama manja Aleesya ti.ba-ti.ba tanya Dad.dy dengan mum.my dah kahwin ke belum,” tanya Aleesya.

“Te.rang-te.rang saya terke.jut. Soalan yang ra.wak daripada kanak-kanak berusia 5 tahun… tetapi jujurnya, saya berasa pertanyaan itu tanda dari Dia. Takkan nak teruskan hubungan yang ha.ram depan budak 5 tahun, pulak tu yang panggil kita dad.dy,”kata Caprice di Instagram.

Tambah Caprice, dia merasakan Aleesya berasa bangga terhadap keputusan dirinya untuk menikah dengan ibunya, Farra.

“Pada hari pernikahan dekat Mas.jid Wilayah, disebabkan patuh S.O.P, adik terpak.sa tunggu dalam kereta. Saat dia melihat saya turun tangga, dia terus berlari dan pegang tangan ku.at-ku.at seperti dia berbangga dengan apa yang telah berlaku,” kata Caprice.

“Budak umur 5 tahun boleh ke faham benda-benda macam perkahwinan? Dia punya happy tu lain macam. Sama pada dia gembira kerana dad.dy kahwin denga ibu… atau sebab dua sudah dapat ak.ses penuh permainan daddy. Adik dah lama rancang, kita je la.lai,” gurau Caprice.

“Sebelum ni kita ke.jar dunia, duit, permainan kereta, duit, projek, lebih duit dan selalunya t.ak cukup. Seperti saya nak lebih. Tak pernah cukup.

“Tetapi selepas memiliki isteri dan anak, saya pulang ke rumah setiap hari menghargai perkara-perkara kecil seperti makan malam bersama keluarga, pergi taman, membaca buku dan bermain permainan. Semuanya cukup. Alhamdulilah,” ujar Caprice.

Semoga keluarga baharu Caprice terus bahagia dan dimurah rezeki hendak-Nya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Astro Gempak

[2] Gambar dan Video: Instagram @daddycapofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *