“Jαngan risaμ, boleh rasa cumα..” Ini Perkembangan Kesihatan Cik B

Penyanyi mening.kat naik, Cik B dis.a.hkan po.si.tif Co.vid-19 dan kini sedang menjalani kua.ran.tin ken.diri di kediamannya.

Cik B atau nama sebenarnya Edlynn Zamileen Mohd. Amin berkata, tiada apa yang perlu dibim.bangkan kerana keadaannya kini baik-baik sahaja namun menga.kui menga.lami simp.tom hi.lang deria bau.

“Jangan risau, tiada apa yang se.ri.us. Cuma, saya tak boleh bau makanan tapi rasa masih boleh sebab saya baharu kena.

“Sekarang ini, saya tengah kua.rantin dalam bilik saya. Saya cuma mahu kamu tol0ng do.akan saya, terima kasih,” katanya menerusi video yang dimuat naik dalam Instagramnya sebentar tadi.

Dalam pada itu, anak kepada usahawan k0smetik sen.sa.si, Datuk Seri Vida itu turut menasi.hatkan orang ramai agar terus menjaga ke.se.la.ma.tan masing-masing ketika ini.

“Kita duduk dalam bilik saja, Cik B tak keluar mana-mana, jadi bo.sanlah, ‘pis.hang-pis.hang’. Stay safe semua,” katanya lagi.

Terdahulu, pelantun lagu Tolonglah itu pada hantaran sama turut memberitahu ibunya juga terpak.sa melakukan uji.an ca.li.tan memandangkan kon.tak rapat dengannya.

Menerusi hantaran dalam Instagram, Vida memaklumkan keputusannya ne.ga.tif selepas menjalani uji.an ca.li.tan tersebut.

“Pertama kali buat uji.an Co.vid meng.ge.lupur. Siapa macam saya? Alhamdulillah mujur anti.bodi saya kuat, keputusan ne.ga.tif,” tulisnya ringkas.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar Utama, Cik B (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Cik B (Instagram)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *