“Saya jumpa jαrum & duit syiling di rumah..” Dai Syεd Dεdαh Kena Gαngguαn S!h!r Daripada Seorang Wanita

Pernah berdepan dengan pelbagai kon.tro.ver.si dan ke.ca.man daripada pelbagai pihak, Dai Syed kini berdepan satu lagi du.ga.an yang melan.da dirinya apabila dia disahkan menga.la.mi gang.gu.an si.hir sejak Februari lalu.

Antara kesan yang dialami olehnya adalah seperti ma.las bekerja dan te.ka.nan perasaan.

Menurut Dai Syed atau nama penuhnya adalah Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful, dia kini masih menjalani proses be.ru.bat dengan beberapa us.taz di sekitar Shah Alam dan Kajang.

“Saya ada pergi be.ru.bat dengan beberapa us,taz dan memang mereka kata saya ter.ke.na gang.gu.an. Ada seorang wanita menghantar gang.gu.an kepada saya.

“Gangguan itu membuatkan saya menjadi terte.kan dan ma.las nak bekerja. T.ak boleh bekerja sebab t.ak fokus, kepala jadi se.ra.but.

“Bukan itu saja, saya su.sah nak ti.dur dan ta.kut nak jumpa orang.

Dalam pada itu, Dai Syed ditemui dalam satu majlis di Bukit Jelutong, Selangor dan dia mendedahkan perkembangan terbaru dirinya.

Sebelum ini, Syed juga mengatakan dalam IG Live nya dia sengaja tidak memandang kamera ketika membuat video.

Penda.kwah sen.sa.si ini juga dinasihatkan supaya lebih berhati-hati kerana besar kemungkinan dia boleh disi.hir melalui mata ketika IG Live.

Tambahan pula, dia turut berkongsi baru-baru ini dia mengalamai beberapa kali pengalaman pe.lik dipercayai alat yang dijadikan alat si.hir.

“Saya jumpa ja.rum dalam rak baju bilik saya. Ikutkan ja.rum itu t.ak pernah ada pun di situ tapi tiba-tiba muncul. Adik saya pun terjum.pa duit syiling depan rumah.

“Ustaz pernah beritahu kalau jumpa duit syiling depan rumah jangan ambil. Tapi adik saya terambil pula. Jadi saya pun terus hubungi us.taz untuk lihat rumah saya.

“Bila us.taz tengok memang ada gang.gu.an j.i.n di bilik saya, depan rumah dan dalam kereta saya. Sebab itu saya jadi ma.las nak keluar rumah,” katanya pada media

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Mstar Online

[2] Gambar-Gambar Lain: Instagram @daisyed_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *