Hubungan Cintα Dengan Akhyar Rashid Sεring Menjadi Buαlan Hαngαt, Eyka Farhana Tαmpil Jεlaskan Sesuatu Buat Semua

Hubungannya dengan pemain bola sepak kebanggsaan, Akhyar Rashid bukan lagi rah.sia, pelakon Eyka Farhana berkata dia tidak mahu lagi berkongsikan mengenai kekasihnya di media sosial.

Jika sebelum ini ada sahaja perkongsian Eyka bersama Akhyar di Instagram, namun dia lebih selesa untuk tidak meng.gem.bar-gem.bur.kan hubungan mereka.

“T.ak pa.yah.lah cerita tentang hal ini kerana rasanya semua orang dah tahu tentang hubungan kami. Kami masih berkawan seperti biasa.

“Dalam media sosial pun kalau saya rasa nak tunjuk, saya akan tunjuk. Saya lebih selesa untuk tidak terlalu me.non.jol,” katanya.

Dalam pada itu, Ekya berkata buat masa ini masing-masing ada impian dan cita-cita yang ingin di.ke.jar demi jaminan masa hadapan.

Ditanya mengenai soal mendirikan rumah tangga, Eyka berkata dia tidak me.no.lak jika di.tak.dir.kan bertemu jo.doh di usia muda.

“Buat masa ini saya belum terfikir untuk ke fasa itu kerana mahu fokus ka.r.ier, tapi jika takdir jo.doh sampai awal, saya tidak me.no.lak. Doakan yang baik-baik,” katanya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Rotikaya

[2] Gambar-Gambar Lain: Astro Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *