Tergαmak D0akan Dia Ters!ngk¡r GV8?, Fazley Yaakob Titip Katα-Katα Pαdμ Buat Nεtizεn Mμlut Pμaka 

Boleh dikatakan selama dua minggu berturut-turut Datuk Fazley Yaakob mendapat tempat ter.c0.rot dalam Ge.gar Vaganza musim ke-8. Datuk Fazley Yaakob terbuka menerima k0men dari ne.ti.zen yang mend.0a.kannya ter.sing.kir dari G.V8.

Beliau berkata para penonton be.bas untuk menyuarakan pendapat mereka dan memberi kri.ti.kan. Beliau mengganggapkan dirinya masih mendapat per.ha.tian di GV8.

“Apabila ke pentas GV minggu pertama saya dah buka minda dan saya t.ak tu.tup pun ruang k0.men, saya benarkan mereka untuk kri.tik, men.ge.ji dan sebagainya”.

“Bila di pentas GV kita milik mut.lak penonton, hak mereka untuk menilai. Jadi bila ada orang minta kita ter.ke.lu.ar, maknanya orang ambil pe.du.li untuk apa yang kita buat”.

“Kalau orang t.ak nak pilih siapa yang mereka nak ke.lu.ar maknanya saya t.ak ton.jol.kan apa-apa di pentas GV,” kata Fazley kepada mStar.

Semalam Datuk Fazley telah menyanyikan lagu Laguku Untukmu pada konsert GV8. Beliau telah berada kedudukan kedua ter.ba.wah dengan markah sebanyak 56 peratus.

Datuk Fazley juga menga.kui bahawa nyanyian yang dipersembahnya ku.rang men.yen.gat dek kerana sudah 10 tahun beliau tidak berak.si dipentas besar ini.

Walau bagaimanapun, Datuk Fazley tetap akan gembira sekiranya beliau te.rsing.kir pada konsert yang akan datang.

“Saya dah jelaskan 10 tahun t.ak menyanyi, dah bertahun-tahun t.ak nak masuk GV, tapi kali ini saya masuk untuk anak perempuan saya.

“Kalau saya ter.sing.kir pun, saya tetap akan berasa happy sebab saya dah buat apa yang saya nak buat,” ujarnya.

Sumber:

[1] Rujukan, Mstar

[2] Gambar Utama, Mstar

[3] Gambar 1 dan 2, Fazley Yaakob (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *