Fizo Omar Kirim Pεsanan Buat Kamal Adli, Cetμs Pelbαgai Resp0ns Wargαnet

Perkhabaran gembira tentang pasangan pelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose benar-benar menge.jutkan satu Malaysia. Mereka telah sela.mat mendirikan rumah tangga kira-kira hampir satu bulan yang lalu.

Para peminat dan juga sahabat handai mengucapkan selamat pengantin baru kepada merpati dua sejoli itu, mereka telah s.a.h bergelar suami isteri pada 5 November 2021.

Ucapan Fizo Omar antara yang mendapat perha.tian ramai. Di dalam perkongsian Fizo di laman Instagramnya, Fizo telah mengucapkan tahniah buat pasangan itu.

Fizo juga sempat berkongsi pengalamannya bersama Kamal Adli ketika mereka mula-mula bertapak untuk menjadi artis. Menerusi perkongsian itu lagi Fizo telah meluahkan rasa gembira diatas perkahwinan sahabatnya.

Fizo dan Kamal mula mengenali antara satu sama lain melalui pertandingan Hero Remaja 2007/2008.

“Hari ni ko dah berjaya jd one the best act0r in Malaysia n dah jadi suami orang dah.aku tau ur life j0urney mmg tou.gh bro. skng ko dah dpt re.ward in ur carieer n dpt mak cik cantik tu wehh. So pr0ud of u.u dese.rve it bro.” tulisnya.

Sempat juga Fizo berkongsi pa.hit manis kehidupan mereka lalu sebelum mereka berjaya mencipta nama sebagai pelakon p0pular.

Menjengah ke ruangan k0men, Kamil Adli juga ada mening.galkan k0men dengan mengucapkan terima kasih kepada Fizo Omar. Kamal berjanji untuk menjadi suami yang baik untuk isteri tercinta.

Rata-rata netizen mengatakan nasi.hat yang diberi untuk Kamal Adli daripada Fizo Omar seperti nasihat seorang abang kepada adik.

Ramai yang gembira ak.hirnya kedua-dua sahabat ini telah bertemu j0doh.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar, Oh My Media

[2] Gambar Utama, hotfmOh My Media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *