“Saya Mintα Mααf Tak Dapat Jemput Semua..” Haqiem Rusli Nikah Hari Ini, Detik Persiapan Majlis Dikongsi Buat Semua Peminat

Kita semua di.ke.jut.kan dengan berita di mana penyanyi terkenal, Haqiem Rusli bakal me.na.mat.kan zaman bujangnya dengan wanita pilihan hatinya hari ini.

Beliau mengambil ke.sem.pa.tan untuk me.min.ta ma.af kepada mana-mana kenalan yang tidak diundang olehnya untuk menghadiri hari perkahwinannya.

Jelas Haqiem, atau nama sebenarnya Ridzuan Haqiem Rusli, 23 menyatakan bahawa dia ter.pak.sa menge.had.kan jumlah tetamu yang hadir atau dasar mengikut S.O.P yang telah ditetapkan.

Hal tersebut telah dikongsi olehnya melalui pautan Instagramnya yang menjelaskan keadaan yang sebenarnya.

“Saya nak min.ta ma.af jika ada rakan-rakan yang tidak dapat saya jemput untuk majlis esok, atas sebab jemputan kami sangat t.e.r.h.a.d dan s.o.p yang sangat ke.tat.

” Thats why kami tak dapat jemput semua dan kami lebihkan keluarga dan sedara mara. Terima Kasih, doa kan yang baik-baik saja,” tulisnya.

Dalam pada itu, Haqiem juga menyatakan bahawa persiapan akhir baik majlis perkahwinan bakal dihiasi dengan tema serba putih.

Sebelumnya, penyanyi popular dengan lagu Ter.gan.tung Se.pi ini men.ge.jut.kan ramai peminat apabila mengumumkan dia akan berkahwin ketika siaran langsung ABPBH24.

Pada malam tersebut Haqiem turut memenangi Anugerah Penyanyi Lelaki Popular.

Dalam pada itu, Haqiem juga menjelaskan bahawa dia akan melancarkan lagu istimewa sempena perkahwinannya itu tidak lama lagi.   

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Media Hiburan

[2] Gambar 1,2 dan 3 : Instagram @haqiemrusli98_

[3] Gambar 4: Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *