[Video] Sah! Haqiem Rusli Selamat Jadi Suami Kepada Anis Sofea, Kos Majlis Kahwin Mencεcαh RM7 Juta, Digelαr ‘Wedding Of The Year’

Penyanyi Haqiem Rusli sah bergelar suami kepada gadis pilihan hati, Anis Sofea dengan dua kali l.a.f.a.z  pada jam 3.40 petang tadi.

Pada majlis tersebut, Haqiem men.ye.rah.kan m.a.s kahwin sebanyak RM300, wang han.ta.ran berjumlah RM100,00, selain lima du.lang han.ta.ran ber.ba.las lima du.lang han.ta.ran kepada isteri.

Majlis re.sep.si akan diadakan secara ter.tu.tup bertemakan Wedding in the S.k.y atau Raikan C1nta La.ngit As.ma.ra bertempat di SkyGlass Cyberjaya.

Dekorasi majlis diberikan nama The SOFEA, berinspirasikan Floral Garden persis taman ka.yan.gan dengan ro.na pastel merupakan ilham dan sentuhan daripada Pri.ma.do.na Events atas permintaan Anis yang minat dengan fesyen dan drama Korea.

Haqiem dan Anis mengenakan busana dari pereka, Razman Razmi. Manakala, untuk majlis resepsi busana direka khas oleh pereka fesyen tersohor Rizman Ruzaini.

Turut meraikan detik berse.ja.rah HABIB Jewels menyerikan pasangan dengan aksesori berlian dan ba.ran.gan ke.mas bernilai RM5 juta bagi kedua-dua majlis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Haqiem turut memberikan cin.cin ber.li.an H.e.a.r.t.s of F.i.r.e yang merupakan ber.li.an terbaik dunia buat isterinya. Difahamkan, nilai keseluruhan majlis perkahwinan penyanyi itu dianggarkan lebih RM7 juta.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Rotikaya

[2] Gambar-Gambar Lain: Mstar Online

[3] Video: Instagram Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *