Haqiem Rusly Berkαhwin Hari Ni, Undαng Kecεwa Para Gadis Di Luαr Sanα, “Sεlamat T¡nggal E×..”

Baru-baru Haqiem Rusly telah mengumumkan bakal mena.matkan zaman bujangnya pada 19 November ini. Pende.da.han tersebut diumumkan Haqiem atau nama sebenarnya Ridzuan Haqiem Rusli, 23.

Sejurus selepas Haqiem memenangi anugerah Penyanyi Lelaki Po.pu.lar Xia.omi Malaysia pada Anugerah Bintang Po.pu.lar Berita Harian ke-34.

Kini tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk Haqiem Rusly ba.kal mena.matkan zaman bujangnya bersama dengan gadis pilihan hatinya.

Kelihatan Haqiem dan Anis Sofea, 19 turun padang ke lokasi perkahwinan mereka sehari sebelum majlis perkahwinan mereka bakal berlangsung.

Kedua-dua kelihatan gembira dan ceria setibanya mereka ke lokasi perkahwinan. Jelas kelihatan muka Haqiem Rusli sangat bahagia dan tidak le.kang senyuman dari bibirnya ketika sedang ‘live’ di instagram miliknya.

Dalam video yang telah dimuatnaik oleh @qiemiliowner  Haqiem Rusly juga sempat menyanyikan lagu daripada penyanyi Anji berjudul Dia.

Menjengah ke ruang ko.men, ramai peminat khususnya dari kalangan wanita telah ‘pa.tah ha.ti‘ setelah melihat c.r.u.s.h mereka bakal mendirikan rumah tangga.

Namum para peminat tetap mendoakan kebahagiaan pasangan bakal pengantin baru itu. Haqiem juga dia akan melan.carkan sebuah lagu khas pada majlis pernikahannya nanti.

Sumber:

[1] Rujukan, OhBulan

[2] Gambar Utama, qiemiliowner (TikTok)

[3] Video, qiemiliowner (TikTok)

[4] Gambar, Haqiem Rusly (Instagram)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *