Satu Malaysia Kena Tipμ, Sekali Ini Yang Jadi Dεkat Instagram Tauke Jambu

Baru-baru ini kec0h satu Malaysia berita tentang Tauke berkahwin sekali lagi. Ternyata beritanya itu adalah gi.mik semata-mata bagi mempr0mosikan pr0duk terbarunya.

Tauke, 45, mende.dahkan perkahwinan itu adalah stra.tegi pemasaran ubat ‘kuat’. Orang ramai mula label Tauke sebagai orang yang gemar menabur kata-kata tidak benar. Lebih menge.cewakan lagi ramai sudah terpe.daya dengan pub.lisiti murahannya.

Terdahulu, tu.lar video pelawak Tauke Jambu di.dak.wa bernikah lagi dengan seorang wanita bernama Shu sehingga menjadi tan.da tanya ne.ti.zen.

Semalam, menerusi mStar Online, Tauke dan Shu tampil menjelaskan mengenai perkahwinan tersebut dan mengakui pernikahan mereka itu mendapat res.tu daripada isteri pelawak berkenaan.

Bagaimanapun, selepas beberapa jam kemudian, Tauke dilihat ada memuat naik video di Instagram menjelaskan perkara sebenar bahawa dia masih se.tia dengan isterinya, Nadia Mohd Effendi.

Kata Tauke lagi, video majlis perkahwinan dengan Shu itu hanya lakonan untuk iklan produk kelua.ran mereka dan me.na.fi.kan dakwa.an bahawa dia berkahwin lagi.

Diakhir perk0ngsian video tersebut, Tauke turut meminta orang ramai supaya lebih berhati-hati dalam menilai sesuatu isu yang tu.lar.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Malaysia Viral

[2] Gambar-Gambar Lain: OhMyMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *