“Saya mαhu dekαti Rossa, tεrpikαt dengan sikαp…” Iqbal Jαtμh Hαti Dengan Rossa?

Seperti semua sedia maklum, Iqbal telah membawa di.ri ke Indonesia, terbaru usahawan sen.sa.si tersebut sedang mendekati penyanyi terke.nal negara se.be.rang, Datuk Sri Rossa. Iqbal menyifatkan beliau seorang yang le.mah lem.but, so.pan dan mi.ni.ma.lis dalam berfesyen.

“Semalam saya dijemput untuk tayang perdana filem Lo.ve Kn.0ts dan kebetulan Rossa ada hadir sebagai sa.lah seorang yang pen.ting dalam filem itu”.

“Saya rasa saya nak ke.nal Rossa dengan lebih da.lam dan dekat sebab dia sangat hum.ble. Tapi t.ak ada ni.at nak r0.sak hu.bun.gan dia dengan siapa-siapa pun hanya nak berkenalan’.

“Saya suka tengok dia, dia pro.fe.sio.nal, hum.ble, l.o.w profile, t.ak ge.dik, so.pan, bercakap pun t.ak bi.si.ng, mi.ni.mal, tidak sa.rat bila berfesyen dan bercakap pun le.mah lem.but,” katanya kepada mStar.

Iqbal memberitahu dia berasa le.ga selepas berpindah ke Indonesia kerana kedatanganya disambut baik. Iqbal juga berniat untuk tinggal la.ma di sana dan cuba untuk memasuki pasa.ran Indonesia sekiranya ada re.ze.ki.

“Saya rasa akan duduk la.ma dekat sini tapi t.ak tahu sampai bila sebab rasa t.ak berapa te.nang dekat Malaysia.

”Saya juga dalam proses untuk masuk program TV di sini tapi t.ak be.ra.ni lagi nak confirm, masih dalam perbincangan”.

Pada masa yang sama, Iqbal ingin mencari ke.te.nan.gan daripada memikirkan ma.sa.lah yang dia ha.da.pi di Malaysia.

“Yang sejujurnya saya memang nak ba.wa diri nak la.ri se.ke.jap. Bu.kan t.ak ada arah tu.ju.an”.

“Saya akan ambil masa yang la.ma akan duduk sini. Saya rasa harus pandang ke depan dan nak hidup saya lebih banyak perkembangan”.

Sumber:

[1] Rujukan, Mstar

[2] Gambar Utama, Mstar

[3] Gambar lain-lain, iluminasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *