[Video] Telαtαh C0mel Isteri Kuat Menyαkαt Suami, Kepαlα Suami Tersεpit Cermin Kereta Sambil Mεrαyu Siap Buat ‘Mini Love’

Sudah semestinya dalam kehidupan berumah tangga, gu.rau.an antara suami dan isteri itu adalah asam garam dalam hubungan yang lebih baik.

Di samping untuk mengeratkan lagi hubungan mesra sesama suami dan isteri, gurauan sebegini  juga untuk menjaminkan rasa kasih sayang serta meng.hin.da.ri dari pasangan suami isteri mudah bo.san antara satu sama lain.

Walau bagaimanapun, apa yang yang mencu.ri tumpuan kita adalah satu pasangan ini melakukan satu gu.rau.an yang lain dari yang lain.

Tambahan pula, ada yang gemar ber.gu.rau man.ja dan ada pula yang bergu.rau ka.sar bergantung kepada citarasa dan cara penyampaian pasangan masing-masing.


Melalui satu perkongsian sebuah video di TikTok ini apabila seorang pemuda di.sa.kat oleh isterinya di dalam kereta men.cu.ri tumpuan ramai.

Video yang dikongsi oleh akaun Tiktok @emaasamsudin_, jelas terlihat dia sengaja melaras keatas cermin kereta sehingga mengakibatkan ke.pa.la suaminya terse.pit dan tidak boleh keluar.

Wanita itu bertindak untuk ke.ta.wa terba.hak-ba.hak kepada suaminya selepas melihat tindakan lelaki itu yang meng.ge.lu.pur ingin melepaskan ke.pa.la.nya sehinggakan me.ra.yu sambil memberikan mini love buat si isteri.

Tetapi, di akhir video terbabit wanita tersebut menurunkan cermin kereta dan suaminya memegang da.gu untuk mengurangkan rasa len.guh.

Meninjau ke bahagian komen, rata-rata ne.ti.zen meyatakan hasrat mereka masing-masing mengenai video tersebut.

Semoga pasangan ini terus kekal ceria dan menghiburkan semua orang. Doakan yang baik-baik ya semua. Amin

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Seismik.com

[2] Gambar-Gambar Lain: Tiktok @emaasamsudin

[3] Video: Tiktok @emaasamsudin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *