Janna Nick Dikεjαrkan Ke H0spitαl, Ingatkan Cuma Sαkit Biasa, Rupanya….

Selepas ke.ka.sih hatinya dimasukkan ke h0s.pi.tal minggu lalu, pelakon dan pengacara sen.sa.si Janna Nick turut menerima nasib sama apabila disahkan meng.hi.dap ver.ti.go.

Janna ketika dihubungi Kosmo Online! memberitahu, dia dimasukkan ke hos,pi,tal sejak Sabtu lalu selepas tidak berapa si.hat dan mun.tah berterusan.

“Dok.tor kata saya meng.hi.dap ver.ti.go. Sebelum ini memang t.a.k pernah ada s.i.m.p.t.o.m-si.m.p.t.o.m sebegitu.

“Sudah empat hari saya tak boleh makan, mun.tah berterusan, t.a.k boleh berdiri dan tak boleh im.b.a.n.g badan dengan betul.

“Bila berdiri lama sikit saja rasa nak pi.tam, ke.pa.la rasa sa.kit dan tak selesa. Rasa seperti di awan-awan.gan,” katanya.

Tambah pelakon Marry Me Se.no.ri.ta itu, dok.tor sudah pun memberinya sejenis u.b.a.t ta.han sa.kit bagi mengelakkan dirinya daripada terus mun.tah dan mengembalikan selera makan.

“Sekarang ini dok.tor dah c.h.e.c.k (pe.rik.sa) dan bagi saya u.b.a.t yang sesuai dengan apa yang saya hadapi. Tadi pun dah selesai buat u.ji.an Pengi.me.jan Re.so.nans Mag.ne.tik (M.R.I), jadi masih tunggu keputusan.

“Bila saya boleh keluar dari w.a.d itu belum tahu lagi. Sebab dok.tor masih pan.tau dan beritahu saya perlukan rehat secukupnya,” ujarnya.

Janna menerusi Instagram turut memuat naik hantaran memaparkan dirinya ketika ini berada di sebuah hos.pi.tal sambil menikmati hidangan sarapan pagi.

“Selamat pagi. Saya baik tiada apa-apa perlu di.ri.sau.kan. Ti.rus kan muka? makan mun.tah, makan mun.tah. Itulah korang selalu kata saya ge.muk sangat,” tulisnya.

Tidak lama dahulu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 26, turut pernah dimasukkan ke hos.pi.tal kerana jang.ki.tan pa.ru-pa.ru selepas mengalami ba.tuk selama seminggu.

Baru-baru ini, selepas bekas pengacara Melodi itu meraikan kejayaan sebagai Bintang Paling Popular, buah hatinya Dini Schatzmann terpaksa dimasukkan ke sebuah pusat pe.ru.ba.tan akibat de.mam dan terkena jang.ki.tan ku.man.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Kosmo Online

[2] Gambar-Gambar Lain: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *