Jαnda Kelantan Masih Lαku, DS Vida Dedαh Dia Pernah Dilαmar Anak Terunα Beberapa Kali

Tatkala berita tentang Caprice sudah menjadi suami kepada ibu tung.gal dari negeri Cik Siti Wan Kembang sedang ha.ngat diperka.takan, muncul pula kisah terbaru dari Dato Seri Vida.

DSV berkata jan.da yang berasal dari negeri Kelantan ini memang sentiasa jadi re.bu.tan para lelaki diluar sana. Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman, 50 tahun berkata ibu tung.gal ini masih lagi memiliki ‘sa.ham’ yang tinggi.

” Saya setuju sa.ham jan.da lebih tinggi dan lebih ma.hal dari anak da.ra. Ramai yang terca.bar dengan jan.da terutamanya jan.da dari Kelantan”.

“Saya tengok dekat aplikasi TikTok ramai lelaki mengatakan keinginan untuk memperis.terikan jan.da”.

“Jan.da sekarang pun dah pandai berhias, cantik-cantik.. itulah sebab anak teruna ramai gi.lakan jan.da. Kalau tak manalah orang gi.lakan kita sampai macam tu sekali”, ujar DSV.

DSV juga memberitahu pihak media selama dia memegang sta.tus jan.da selama empat tahun ini, dia pernah dihampiri beberapa orang lelaki bujang yang ingin memperis.terikannya.

Ini termasuklah kisah percintaan DSV dan Iqbal. Walau bagaimanapun, DSV menyatakan dia masih lagi belum bersedia untuk mena.matkan zaman jan.da kerana masih trau.ma dengan kega.galan 3 perkahwinan sebelum ini.

“Apabila hati dah re.tak lagi la ta.kut, saya pernah trau.ma melalui alam perkahwinan dahulu”.

“Saya sero.nok dengan cara saya, boleh buat apa yang saya suka. Nak bercuti, nak shopping saya buat sendiri saja”, kata DSV.

Sumber:

[1] Rujukan, mstar

[2] Gambar Utama, Dato Seri Vida (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Dato Seri Vida (Instagram)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *