Baru Je Kelμar Penjαra, Tindαkan Rakan-Rakan Pemuda Ini Undαng Sεbak

Semua orang masih layak untuk mendapat pelu.ang kedua ketiga dan seterusnya, begitulah yang dirasakan oleh seorang be.kas ban.du.an yang baru saja dibe.baskan.

Menerusi perkongsian dari seorang pengguna TikTok yang dikenali sebagai Azhar azhxrrr (tiktok) kelihatan seorang lelaki berpakaian serba putih, lelaki tersebut merupakan be.kas ban.du.an.

Ban.du.an tersebut telah disambut mesra oleh kawan-kawannya  yang sedang menunggu di depan pintu pen.jara menerusi video yang berdurasi 27 saat itu.

Semangat se.tia kawan mereka telah menarik per.ha.ti.an ramai war.ga.net khu.susnya pengguna akaun TikTok, rata-rata ramai tersen.tuh dengan persahabatan mereka.

Ada juga berpendapat, kita kena sentiasa bersama dengan go.lo.ngan seperti ini kerana mereka memerlukan soko.ngan mo.ral untuk bangkit beru.bah ke arah yang lebih baik.

Kelihatan rakan-rakannya bersalaman dan berpe.lukan antara satu sama lain seperti mele.paskan rin.du dan berterima kasih kerana su.di menjemputnya.

Menjengah ke ruang ko.men ramai yang berasa se.bak dan terha.ru akan perhubungan persahabat ini. War.g.anet juga memberi pu.jian buat mereka kerana tetap se.tia dan tidak berbu.ruk sang.ka terhadap be.kas ban.du.an itu.

Sumber:

[1] Rujukan, Ohmymedia

[2] Gambar Utama, azhxrrr (tiktok)

[3] Gambar 1 dan 2, azhxrrr (tiktok)

[4] Video, azhxrrr (tiktok)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *