[Video] Pengαntin Lelaki Pakai Baju Biasa Masa Lafαz Akαd Nikαh, Puncα Sebenar Didεdahkan

Seperti semua yang sedia maklum,semua pasangan yang bakal membina bah.te.ra rumah tangga pasti akan terkenangkan saat indah di hari perkahwinan buat mereka yang pastinya cukup memberi kesan yang baik.

Sewaktu itu, sudah pasti masing-masing ingin mengenakan pakaian yang sedon.don dan sesuai dengan suasana majlis perkahwinan.

Walau bagaimanapun, situasi yang sedikit berbeza dengan perkongsian yang dibuat satu akaun TikTok dikenali sebagai @hajid17 apabila pen.gan.tin lelaki hadir di majlis perni.ka.hannya dengan mengenakan pakaian biasa iaitu seluar j.e.a.ns dan T-Shirts ketika me.la.faz.kan a.k.a.d ni.kah.

Menjengah di ruangan komen, pengantin lelaki ter.pak.sa mengenakan pakaian yang ku.rang sesuai kerana berlaku hal ke.c.ema.san sebelum berlangsungnya majlis mereka.

Oleh kerana tidak sempat menukar pakaian yang lebih kena, dia telah hadir ke kawasan mas.jid dengan hanya mengenakan pakaian biasa.

Tetapi, majlis berjalan dengan baik dan pen.gan.tin lelaki itu beserta pasangan selamat bergelar suami isteri.

Melihat di ruangan komen, rata-rata war.ga.net telah memberikan komen dengan memahami keadaan yang dihadapi oleh pen.gan.tin lelaki.

Dalam pada itu, mereka juga menyatakan bahawa a.k.a.d ni.kah yang djalankan untuk meng.ha.lal.kan hubungan lebih penting daripada pakaian yang me.ri.ah.

Bak kata orang perkahwinan itu mudah dan ianya selarasnya dengan tuntutan a.ga.ma.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Oh My Media

[2] Gambar-Gambar Lain: Tiktok @hajid17

[3] Video: Tiktok @hajid17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *