Ramai Yang Menyαngkα Dirinya Ibu Sμsμan Ayash Affan, Sekali Wanita Ini Tampil Jelaskan Keadaan Sebenar

Baru-baru ini, keluarga pe.la.wak terkenal Shuib menjadi tumpuan ramai apabila mereka mengadakan satu majlis a.qi.qah, cu.kur jam.bul dan tah.nik Ayash Affan yang sudah berumur 3 bulan.

Pada  waktu yang sama, upacara t.a.h.l.i.l sempena 100 hari pe.mer.gi.an ar.wah Siti Sarah turut dilakukan sekali.

Apa yang men.cu.ri tumpuan ramai apabila gambar yang disunting seolah-olah seperti bayi yang comel itu sedang senyum bersama ar.wah ibunya tatkala Shuib sedang me.mang.ku bayi tersebut.

Dalam pada itu, antara perkongsian yang mendapat tumpuan ramai adalah perkongsian mengenai penjaga Ayash Affan iaitu Linda Omar.

Menerusi video yang dimuat naik olehnya di TikTok, Linda Omar mengakui lidahnya ter.ke.lu apabila mengenangkan kembali bayi tersebut tanpa kehadiran ibunya.

 

Dia juga telah menganggap Ayash sebagai anak kandungnya sendiri dan mahu berkongsi kasih seperti mana yang dilakukan oleh Ar.wah Siti Sarah.

Menurut kakak ipar kepada Siti Sarah itu, mengatakan bahawa dia tidak pernah membezakan antara kasih sayang seorang anak susuan mahupun anak kandung.

Maka dengan itu, Linda Omar mengharapkan semua pihak mendoakan kesejahteraannya untuk menjaga Ayash dengan sebaiknya.

Rata-rata netizen memberi reaksi yang positif kepada tindakan Linda Omar dan ada juga ‘cem.bu.ru’ kerana dia berpeluang untuk mengasuh Ayash.

Namun demikian, dia juga menjelaskan bahawa dia hanyalah penjaga kepada Ayash dan bukanlah ibu su.su.an Ayash seperti yang di.gem.bar-gem.bur.kan oleh ne.ti.zen.

 

 

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Erin Sakura

[2] Gambar 1: Tiktok @meknda_ganu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *