[Video] “Hey B0tak!” Mateen Kεna Tεgur Dengan Shuib Kεrana Gαnggu Mark Adam, Sekali Ini Yang Shuib Kenα

Mesti semua orang kenal dengan Ariq Mateen, iaitu salah seorang anak lelaki Shuib. Mateen yang berusia 6 tahun disifatkan sebagai seorang budak yang ceria dan dilihat lebih mαtαng dari usianya.

Walaupun telah ke.hi.la.ngan ibu mereka iaitu ar.wαh Siti Sarah, Mateen terutamanya dilihat sangat tαbαh dan kuαt, malah sekarang telah bertambah ceria.

Baru-baru ini, sebuah video dikongsikan oleh @ibusofea, menunjukkan Mateen sedang bergurau dengan uncle Mark Adam tetapi di.te.gur oleh Shuib dan Mateen memanggil Shuib sebagai ‘hey botak’ pula selepas di.te.gur.

Niat Shuib mahukan anaknya itu ber.hen.ti dari meng.gan.gu Mark Adam tetapi Shuib pula yang terkena dengan Mateen sendiri. Pandai betul Mateen ni, ayahnya pula yang di.ma.rah.nya.

Video tersebut mendapat beribu tontonan dan juga beratus komen, masing-masing terhibur bila mateen memanggil shuib dengan nama “si bot4k”.

Meninjau ke ruangan komen pula, ramai netizen yang terhibur dengan telatah mateen yang suka meng.gan.gu uncle mark adam dan ayahnya itu. Ramai juga yang mendoakan supaya mateen menjadi pelawak seperti ayahnya itu.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Sinetron Malaya

[2] Gambar Utama dan video, ibusofea (Tiktok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *