Didαkwα Hidup Ditαnggμng Suami, Mawar Rashid Akui Sεdih Dan Ini Penjelasannya

Menerusi satu perkongsian di Instagram, pelakon dan usahawan Mawar Rashid berkongsikan khabar gembira akhirnya berjaya memiliki rumah idaman pada usia 26 tahun.

Dalam entri itu, Mawar turut mengucapkan terima kasih kepada suaminya yang turut sama bekerja ke.ras untuk mendapatkan rumah idaman mereka itu.

“T.a.k sangka umur 26 tahun dapat beli bungalow. Alhamdulillah Mawar bersyukur dapat beli first house atas nama Mawar sendiri. Thank you h.u.b.b.y sama-sama kerja ke.ras, sama-sama tolong untuk dapatkan rumah idaman kite!”

Disebalik kegembiraan itu, Mawar turut me.lu.ah.kan rasa s.e.d.i.h apabila ada yang me.nu.duh.nya hanya memandang harta kekayaan dan hidup ditanggung oleh suami.

Mawar turut berkongsi cerita, sejak dari kecil dia diajar untuk berdikari dan sudah mencari duit sendiri ketika sekolah lagi.

“Dari dulu Mawar selalu dengar orang cakap Mawar ni ma.te.ria.lis.tic. Mawar ni pandang harta, Hidup Mawar ni semua laki bayar.

“S.e.d.i.h hati Mawar. P.e.r.i.t sangat sebab selama ni Mawar kerja 24/7 all o.u.t ha.bis-ha.bi.san.

“Kalau tanya kawan-kawan atau keluarga Mawar, dorang tahu macam mana Mawar si.buk kerja dari muda-muda. Mawar dari kecik diajar untuk berdikari. Dari umur 15 tahun lagi Mawar memang tak mintak duit dari m.a.m.y untuk pergi sekolah,” tulisnya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Rotikaya

[2] Gambar-Gambar Lain: Penmerah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *