Adα Dakwαan Dirinya Sudah Hαmil, Mira Filzah Tαmpil Dedαh Perkαra Sebenαr

Khαbar αngin yang mengatakan Mira Filzah sudah berbαdan dua masih lagi menemui jalan bun.tu apabila pelakon drama The Hotel tidak menge.sahkan tentang ke.ha.mi.lan.nya.

Nur Amirah Filzah Badioezaman, atau nama pentasnya Mira Filzah, 28, mengatakan is.u. ke.hα.mi.lan ini bukanlah perkara baru buatnya dan suami dan Mira juga faham akan keteru.ja.an peminatnya.

“Setiap pasangan yang berkahwin pastilah mahukan zu.riat. G0.sip mengenai keha.milan sebelum ini pun pernah berte.ba.ran apabila ada yang tengok baju yang saya pakai dan muat naik di media sosial, dari sisi kon0nnya nampak macam saya sedang men.gan.dung.

“Biasalah, peminat mestilah mengharap untuk terima berita gembira ini. Tapi apa-apa, saya akan beritahu pada semua. Saya tak akan so.rok,” katanya kepada mStar.

Mira tidak berke.cil ha.ti dengan penye.baran video baby bump yang dibuat oleh peminat itu. Mira melihat itu sebagai satu perkara yang baik dan mungkin menjadi d0a.

“Tak ter.sing.gung pun. Sebagai selebriti mestilah peminat nak tahu perkem.bangan ini.

“Cara yang baik dan mungkin menjadi d0a agar impian itu tercapai. Sampai waktu tepat saya akan u.mumkan, katanya.

Mira sempat berkongsi dia sudah meran.cang untuk bercuti di Eropah bersama suaminya, Wan Emir Astar, 31.

“Semenjak berkahwin kami memang t.a.k sempat lagi bercuti bersama. Jadi ini adalah peluang terbaik untuk kami bercuti sebab sempa.dan negara sudah dibuka.

“Lagipun sampai bila nak tunggu Co.vid-19 nak berak.hir? Jadi kita teruskan saja has.rat ini sambil kekal menja.ga ke.si.ha.tan ken.diri dan pro.sedur ope.rasi standard (S.O.P), katanya.

Mira dan Emir telah selamat mendirikan rumah tangga pada 3 September 2020.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar, MStar

[2] Gambar Utama, Mira Filzah (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *