[Video] Wajαh Disamαkan Dengan DS Vida, Resp0ns Balαs Wanita Ini Undαng Tawα Nεtizεn

Seperti mana yang kita ketahui,di dalam dunia ini terdapat tujuh orang di dunia ini mempunyai kemiripan wajah dan rupa paras yang pers!s dengan kita.

Namun begitu, ianya tidaklah satu perkara yang senang untuk dijumpai kerana kebiasaanya yang kita jumpa hanyalah wajah yang ir@s-ir@s sahaja.

Walau bagaimanapun,sekiranya terdapat wajah seseorang yang mir!p dengan individu yang dikenali, semestinya akan ada yang akan meng@itkan dan memb@nding-b@nding antara satu sama lain.

Perkara ini telah terjadi kepada seorang pengguna TikTok apabila video-video yang dimuat naik ke aplikasi TikTok sering menerima komen meng@itkan dirinya se!ras dengan DSV.

Perkongsian yang dilakukan oleh pemilik akaun Tiktok @qistinafareys, dia memaklumkan ‘ris@u’ dicari oleh Iqbal  yang sentiasa vir@l di media sosial sejak kebelak@ngan ini.

Walaupun tidaklah serμpa dengan DSV, namun apabila dia membuat p0se trademark usahawan tersebut, b!b!rnya kelihatan m!rip dan menjadi semua tergel@k s@kan dibuatnya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata n3tiz3n mengakui yang mereka kelihat sama namun versi berbaju hitam kerana usahawan itu terkenal dengan imej ceria apabila gemar memakai pakaian berwarna cerah.

Bukan hanya itu, ada juga n3tizen yang mengatakan bahawa Iqbal akan cuba mel@mar dia kerana mempunyai wajah yang sama dengan DSV.

Sumber:

[1] Rujukan: Ohmymedia

[2] Gambar Utama: Tiktok @qistinafareys dan Ohmymedia

[3] Gambar-Gambar Lain: Tiktok @qistinafareys

[4] Video: Tiktok @qistinafareys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *