Hαdiahkan Beg RM14,200 Pada Ibu Cεtus Perbuαlan Ramαi, Sekali Ini Resp0ns Nubhan Buat Nεtizen

Baru-baru ini, penyanyi Nubhan berk0ngsikan video menghadiahkan ibu tercinta, Badariah Omar, 76 tahun beg tangan jenama Lo.uis Vui.tton (L.V) berharga RM14,200.

Nubhan berkata ibunya yang dikenali sebaga Omak Jenny di kalangan pengikut Instagram terke.jut dengan har.ga beg tangan tersebut.

“Selepas saya membeli beg itu mak begitu terke.jut dan tak sang.ka dekat dunia ini ada beg yang berhar.ga sebegitu. Dia terke.du dengan ni.lai beg yang dipilihnya itu.

“Sebenarnya dalam perjalanan pulang ke rumah beberapa kali dia tanya kepada saya adakah benar har.ga beg itu RM14,200 dan mengang.gap saya ‘g.i.l.a’ kerana membeli beg itu untuk dirinya.

“Sebelum ini saya memang selalu hadiahkan mak barang tapi dia tak tahu ni.lai barang berkenaan. Tapi kali ini saya bawa mak ke butik untuk dia pilih mengikut cita rasanya,” katanya.

Nubhan berkata video dik0ngsikannya itu bukan niat untuk menun.juk tetapi mahu membalas ja.sa ibu tercinta dan sudah lama berhas.rat untuk menghadiahkan beg tangan buat ibunya.

“Saya memang sudah lama berha.jat nak hadiahkan mak beg. Sebelum ini, saya belikan saja beg mengikut cita rasa saya, tapi kali ini saya bawanya bersama dan dia lihat sendiri harga beg terbabit.

“Saya tak sang.ka video sp0ntan mak mendapat mak.lum balas p0sitif. Ramai yang mend0akan mak dan ser0nok melihat video terbabit,” katanya.

Dalam pada itu, Nubhan turut melu.ahkan rasa syu.kur apabila perk0ngsiannya itu turut memberi inspi.rasi dan kein.safan kepada pengikutnya untuk membalas jasa ibu bapa mereka.

“Saya bersyu.kur apabila ramai yang terke.san dan ingin membalas bu.di ibu bapa mereka . Seku.rang-kurangnya perk0ngsian video saya memberi man.faat kepada orang ramai. Tidaklah dianggap sy0k sendiri,” katanya.

Sumber:

[1] Rujukan, Roti Kaya

[2] Gambar Utama, Nubhan (Instagram)

[3] Gambar 1 dan 2, Nubhan (Instagram)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *