Sekiαn Lαma Mεnyεpi, Penαmpilan Baru Nur Fathia Tαrik Perhαtiαn Rαmai

Baru-baru ini, pelakon wanita penuh sen.sa.si Fathia Latiff tampil dengan imej yang penuh ke.lai.nan dan me.na.rik per.ha.ti.an ramai orang. Ramai yang me.ne.gur yang mana pi.pinya bukan main ge.bu dan makin co.mel.

Terdapat ramai ne.ti.zen terutamanya pengikutnya dalam Instagram juga tidak mengenali itu adalah Fathia dan mereka semua amat ter.ke.jut dengan pe.ru.ba.han ke.ta.ra yang berlaku kepada pelakon wanita itu.

Mana tidaknya, selain se.ma.kin be.ri.si, gambar terbaharu yang dikongsikan Fathia juga menunjukkan wajahnya i.ras seperti pelakon, Nur Fazura.

Memang kalau sekali im.bas, orang akan ingat itu adalah Fazura kerana wa.jah mereka sangat mi.rip. Lama juga Fathia men.ye.pi daripada ra.dar dunia se.ni hi.bu.ran tanah air.

Dalam pada itu, Fathia dapat buat ke.mun.cu.lan semula dalam televisyen. Ramai yang me.nan.ti-nan.ti.kan kemunculan Fathia.

Teringat waktu fe.no.me.na drama Ariana Rose lakonannya ber.gan.din.gan dengan Keith Foo suatu ketika dahulu. Memang me.le.tup.

Dalam pada itu, pelakon ini juga tidak la.ri dari ter.li.bat dengan kon.tro.ver.si yang sei.ring dengan kehidupan sebagai se.leb.ri.ti po.pu.lar.

Sekadar info, artis yang ber.da.rah cam.pu.ran Arab dan Melayu itu me.wa.ri.si kejelitaan ibunya, Badriyah Hassan. Fathia juga tinggi seperti ayahnya, Abdul Latiff Mohd Tahir, 54. Fathia sudah la.ma berada dalam in.dus.tri hi.bu.ran tanah air iaitu selama 15 tahun.

Pelakon tinggi lam.pai ini baru mula be.hi.jab sepenuhnya sejak April 2016 yang lalu. . Fathia juga po.pu.lar di laman Instagram yang mana pengikutnya kini telah men.ce.cah 2.6 Juta orang.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Kosmo Online

[2] Gambar-Gambar Lain: Himpunan Cerita Lawak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *