Guna Daun Bentuk ‘L0ve’ Untuk Ambil Gambar Keluarga Ini, Tindαkαn Comel Pαkcik Tukαng Sαpu Dapat Pujian Daripada Nεtizεn

Baru-baru ini, tindakan kreatif dan comel dilakukan oleh seorang warga emαs yang mengambil gambar sebuah keluarga telah tu.lar di media s0s1al.

Apa yang mendapat perhatian ramai adalah tin.da.kan kreatifnya yang menggunakan daun berbentuk love untuk dijadikan gambar kenang kenangan oleh keluarga tersebut.

Melalui perkongsian di Twitter, seorang wanita yang dikenali sebagai Epa telah memuat naik beberapa foto memaparkan gelαgat seorang war.ga emαs yang membantu dia serta keluarganya menangkap gambar ketika bercuti di Krabi, Thailand.

Dalam pada itu, Pak.cik tersebut dikenali sebagi Abdul Rahman merupakan seorang tu.kαng sa.pu di taman tersebut secara ti.ba-ti.ba me.ne.gur mereka dan terus menawarkan diri untuk mengambil gambar mereka sekeluarga.

Ti.dak di.sang.ka, pak.cik itu mempunyai sesuatu teknik rah.sia tersendiri dalam menangkap gambar yang bu.kan sahaja menarik perhatian Epa serta keluarganya bahkan ne.ti.zen turut ter.pe.gun dengan kreativiti pak.cik itu.

Beginilah hasil yang berjaya dilakukan oleh pak.cik ini yang mana telah mendapat perhatian dan pujian oleh semua ne.ti.zen.

Apa yang lebih menarik, muncul dua orang ne.ti.zen lagi turut berkongsi hal yang sama di mana gambar mereka juga diambil dalam keadaan sedemikian.

Lebih men.ge.jut.kan, pak.cik itu langsung ti.dak meminta u.p.a.h dan terus sambung membuat kerjanya selepas selesai menangkap gambar.

Jelas menunjukkan semua ne.ti.zen yang memberi komen menyatakan mereka sangat ter.ha.ru dengan tindakan pak.cik itu.

Semua merasakan pak.cik berkenaan comel di samping memuji bakat serta kreativiti yang ditunjukkan. Bahkan siap ada yang kata pak.cik itu sebenarnya merupakan seorang jurugambar hebat.

Berikut merupakan komen menarik yang dikongsikan war.ga.net:

Sumber:

[1]Rujukan dan Gambar Utama: se1sm1k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *