[Video] Ramai Sεbak Lihαt Shuib Buat Kemunculan Semula Sebagai ‘Cαmeo’ Di Episod Akh!r Sepahtu

Seperti yang kita semua tahu, Shuib Sepahtu telah membuat satu kenyataan dimana beliau ingin berehat sebentar dari dunia seni dan ingin memberikan sepenuh tumpuan terhadap perniagaannya terlebih dahulu.

“Saya tidak akan be.run.dur dari dunia seni kerana bidang ini adalah sesuatu yang saya suka dan minat.

“Cuma sejak kebelakangan ini saya mulai sedar yang saya perlu menyusun semula kerja-kerja dilakukan supaya lebih teratur.

“Sebelum ini saya buat banyak kerja dalam satu masa dan berasa sedikit ke.lam ka.but bila nak f0kus, terutama yang melibatkan BubbleBee,” katanya.

Semalam pada episod te.rak.hir Sepahtu Reunion 2021, Shuib telah membuat kemunculan sebagai cameo. Sebaik sahaja Shuib melangkah masuk ke dalam set, kelihatan semua penonton bersorak dan bertepuk tangan sambil berdiri.

Bukan sahaja peminat yang ter.ke.jut dengan kehadiran Shuib, malahan ahli kumpulan Sepahtu juga turut berasakan perkara yang sama.

Jelas kelihatan kegembiraan yang ditunjukkan oleh Rahim, dia melompat-lompat sejurus selepas melihat kelibat rakan seperjuangannya itu kembali semula ke walaupun dalam jangka masa yang pen.dek.

Seperti di episod-episod sebelum ini mesti akan ada pu.nch.line dan pick.up li.ne. Shuib tanya kepada Jep ” Apa beza kasut dan Sepahtu?” Shuib menjawab dengan tenang, “Kasut ni kasut (sambil memegang sepasang kasut), Sepahtu tu kita (sambil menunjuk semua ahli kumpulan Sepahtu)”.

Dek kerana ba.it-ba.it katanya itu sekali lagi studio di.ban.ji.ri dengan sorakan penonton, Jep dan ahli-ahli yang lain juga ter.di.am sambil bertepuk tangan.

Sumber:

[1] Rujukan, two.ekisah

[2] Gambar Utama, ShuibSepahtu (Instagram)

[3] Video, Budak Beruang

[4] Gambar, ShuibSepahtu (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *