Ada Dakwaan Kon0nnya Cubα Meny!ndir Pihαk Tertentu, Siti Nordiana Tampil Dedαhkan Hal Sebenαr

Siti Nordiana baru-baru telah melancαrkan single terbaru berjudul Amaran telah menjadi bu.ah mu.lut nεtizen. Penyanyi lagu Mem0ri Berkαsih ini mena.fikan lagu berkenaan ada berkaitan dengan pihαk-pihαk tertentu.

Menurut Siti Nordiana  tajuk lagu tersebut telah dipilih hampir satu tahun yang lepas dan tidak mempunyai hubu.ngan ka.it langsung dengan speku.lasi yang menim.pa dirinya baru-baru ini.

Siti Nordiana atau mesra dipanggil Nana dia tidak sang.ka orang ramai terutama peminatnya akan meng.aitkan tajuk lagu barunya dengan perkara yang terjadi baru-baru ini.

“Bagi Nana memang takda kena meng.ena pun dengan Nana. Tajuk lagu ama.ran ni daripada awal lagi dah ada, so memang tak ada kai.tan.

“Untuk k0men nεtizen pula memang Nana tak jangka, Nana just f0llow rangka pr0mosi.

“Tak ada la fikir sangat tentang k0men. Nana pun tak pasti macam mana orang boleh sang.ka macam tu.

“Tajuk dia memang ama.ran, tapi bukan nak bagi ama.ran dekat sesiapa pun,ia secara kebetulan.

Ditanyakan bagaimana dengan kehidupannya selepas kontr0versi yang melan.da dirinya, Nana hanya mengambil pendekatan tidak terlalu memikirnya.

“Untuk kehidupan Nana hanya teruskan macam biasa.

“Nana tak mahu ambil tahu apa yang berlaku yang penting Nana f0kus untuk kerjaya.

“Lagi pun is.u ini masih dalam proses mah.kamah, so kita foll0w je apa yang mahka.mah tetapkan.

Nana telah ditemubual ketika sidang media pelan.caran single terbarunya Amaran.

Menerusi Nana lagi ini kali pertama Nana berduet dengan rap.per wanita, Bunga.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama, Gempak

[2] Gambar Lain-lain, Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *