Sufian Suhaimi Akui Sedia Untuk Berkahwin, Ini Ciri-Ciri Yang Dia Mahukan

Usianya kini sudah mencecah 29 tahun, penyanyi Sufian Suhaimi berkata jika sudah bertemu dengan calon yang sesuai dia tidak mahu berlen.gah dalam urusan perkahwinan.

Sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga, Sufian berkata jika bertemu jodoh sesuai dan serasi dia akan terus berkahwin.

“Tuhan itu sangat adil dan Dia pastikan akan memberikan rezeki yang seimbang buat ham.baNya. Ada orang dikurniakan rezeki bertemu jodoh awal, ada orang dikurniakan rezeki kerjaya, kawan-kawan dan keluarga yang baik.

“Kalau cakap pasal kahwin, saya ini bersedia saja. Bila-bila masa sudah bertemu jodoh yang sesuai, dapat restu ibu bapa, ada keserasian, kita jalan,” katanya.

Bagaimanapun, Sufian berkata dia tidak mahu terbu.ru-buru dalam urusan tersebut walaupun sudah bersedia kerana selesa dengan kehidupannya kini.

Ditanya mengenai ciri-ciri wanita yang diiamkannya, Sufian berkata dia tidak meletakkan penanda aras yang terlalu tinggi.

Sufian berkata cukuplah wanita itu sedap mata memandang dan apabila bersamanya hati terasa tidak terbe.ban dan saling mencukupi.

Sumber:

[1] Rujukan dan gambar, Rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *