Taici Tersingk¡r M.L.M 2021, Tiada HA Dari Jμri. Sekali Ini Resp0ns Chiwan

Program Maharajalawak Mega 2021 (M.L.M 2021) kembali lagi apabila hampir satu tahun tidak bersiaran disebabkan pan.de.mik. Para peserta sedang bersa.ing h.e.b.a.t dimana mereka perlu memperoleh 5 HA daripada j.u.r.i dan sang bara.

Terbaru kumpulan Taici berada di bottom 4 bersama kumpulan Otai, Cawan dan Tobat. Dikatakan persembahan Taici malam tadi kurang me.nye.ngat sehinggakan mereka tidak dapat satu HA.

Hal ini dikatakan Taici kurang me.nye.ngat berbanding kumpulan lain. “Kami sudah cuba yang terbaik” begitulah kata-kata dari 2 ahli kumpulan Taici. Mereka kelihatan begitu a.k.u.r apabila para juri tidak memberi HA. Namun, mereka tetap berterima kasih kepada penyokong.

Walau bagaimanapun, salah seorang ahli kumpulan tersebut iaitu Chiwan telah menza.hirkan rasa terki.lan terhadap pen.ying.kiran kumpulannya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Chiwan berasa sedikit k.e.c.e.w.a kerana usaha mereka tidak dihargai. Dia juga memperso.alkan juga m.a.r.u.a.h kumpulan Taici kerana mereka telah berhem.pas pu.las untuk memberi persembahan terbaik namun mereka tidak menerima bahkan satu HA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHIWAN_CHILOK (@chiwan_chilok)

Dia juga berkata bahawa dia se.dar yang kumpulan Taici k.a.l.a.h dengan populariti. Apa-apa pun berilah sedikit peng.har.gaan buatnya dan ahli kumpulan yang lain kerana telah menggembirakan penonton.

Chiwan juga berkata para j.u.r.i juga mukanya k.e.t.a.t sewaktu mereka sedang membuat persembahan.

Namun Chiwan menerima tak.dirnya dan rezekinya hanya disitu, dia juga mengucapkan ribuan terima kasih buat mereka yang telah menyokongnya dan Taici. Chiwan juga memo.hon ma.af andai persembahan mereka pada malam itu ada meng.gu.ris hati mana-mana pihak.

Semoga perkongsian ini dija.dikan ik.tibar dan penga.jaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan, OhMyMedia

[2] Gambar Utama, Chiwan Chilok (Instagram)

[3] Video, Zon Lawak (Instagram)

[4] Gambar, Chiwan Chilok (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *