Virαl Video Perkahwinan Di TikTok, Sekali Ini Rεsp0ns Bαlαs Tauke Jambu Untuk Semua

Beberapa hari lepas gem.parr di media s0sial berkenaan dengan video Tauke berpakaian lengkap berbusana pengantin bersama dengan seorang wanita juga berbusana sedondon dengannya.

Oleh itu, ramai beranggapan bahawa Tauke dan wanita tersebut telah bernikah dek kerana masing-masing bergambar di depan masjid. Wanita yang bersama dengan Tauke itu dikenali sebagai Shu.

Netizen turut bertanya tentang status Tauke bersama isterinya. Nadia Mohd Affendi, namun tiada sebarang penje.lasan dari kedua-dua belah pihak.

Tauke juga memberitahu menerusi temubual bersama Mstar, bahawa majlis yang dijalankan itu telah mendapat res.tu daripada isterinya, Nadia.

Di atas de.sakan ne.ti.zen, Tauke tampil memberitahu perkara sebenar. Dia tidak berni.at untuk merah.siakan perkara ini dari semua, namun dia berasa ku.rang se.le.sa memandangkan sudah beberapa kali berkahwin.

Pada masa yang sama, wanita yang dikenali sebagai Shu itu memberitahu yang hubungan dia dan isteri Tauke baik-baik sahaja dan tidak mempunyai ma.sa.lah dengan perkahwinan yang berlangsung.

Ketika ditanyakan tentang isterinya apabila dimα.dukan, Tauke memaklumkan yang Nadia reda dengan majlis tersebut. Namun Tauke tidak menjawab statusnya bersama isteri.

Terdahulu, tu.lar video di aplikasi Tiktok seorang lelaki mirip pelawak Tauke Jambu berbaju Melayu putih bersama seorang wanita seperti pasangan pengantin.

Video itu dik0ngsikan seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @piddyys memuat naik video tersebut yang diambil daripada IG Story.

Video tersebut turut disertakan kapsyen ucapan tahniah kepada pengantin perempuan serta mendoakan agar wanita itu hidup bahagia disamping suami tercinta.

Susulan video tular itu, rata-rata ne.ti.zen mem.ban.ji.ri ruangan komen Instagram Tauke bertanyakan mengenai kesa.hi.han video lelaki miripnya itu.

Tidak kurang juga ada yang mengatakan Tauke sedang menjalani penggambaran drama. Malah, Tauke dilihat ada memuat naik gambarnya memakai baju Melayu putih petang tadi.

Sumber:

[1] Rujukan, OhMyMedia

[2] Gambar Utama, Mstar

[3] Gambar 1 dan 2, OhMyMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *