[Video] Rupa Pαkwe Sebijik Macam Ahmad Maslan, Perkongsian Gadis Ini Di Tiktok Bik!n Nεtizεn Dekαh

Dewasa ini, sudah menjadi satu kemestian bagi anak-anak muda untuk melayari laman TikTok, fe.no.me.na seperti hantaran video pendek yang memperlihatkan wajah pasangan mereka dan disamakan dengan selebriti atau pub.lic fi.gu.re kegemaran masing-masing.

Apa yang men.cu.ri per.ha.ti.an ramai adalah satu perkongsian video yang telah menjadi tren.ding susulan penggunanya dikenali sebagai @liyanaxcx berkongsi gambar teman lelakinya yang dikatakan seiras dengan seorang ahli po.li.tik terkenal Malaysia iaitu, Datuk Seri Haji Ahmad bin Maslan.

Dalam pada itu, perkongsian tersebut menjadi vi.ral sehingga ramai yang mengakui bahawa memang muka mereka cukup sama setelah beberapa gambar ditunjukkan dalam video pendek tersebut.

Menjengah di ruangan komen akaun Tiktok @liyanaxcx, pak.we dia turut sempat bergu.rau dengan menjelaskan bahawa dia sedang s.ibuk mahu menghadapi (P.R.U) apabila ramai yang mengakui kemiripan wajahnya dengan Ahmad Maslan.

Ternyata rata-rata war.ga.net telah memberikan komen dengan mengakui wajah kedua-duanya begitu mirip.

Tambahan pula, mereka juga berje.na.ka mempersoalkan c.r.u.s.h gadis tersebut kerana tidak menyangka teman lelakinya turut berwajah sama dengan Ah.li Par.li.men Pontian yang diminatinya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Oh My Media

[2] Gambar-Gambar Lain: Twitter @aizatazmi90

[3] Video: Tiktok @liyanaxcx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *