Sering Digelαr Insan Berhati Mulia, Tuan Ezanee Tαmpil Beri Jawαpan

Siapa yang tidak mengenali Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya Asis.ten Komi.sioner Nik Ezanee Mohd Faisal yang sangat terke.nal dengan si.kap kepri.hatin beliau terhadap masya.rakat ni.

Asis.ten Komi.sioner Nik Ezanee Mohd Faisal atau mesra disapa Tuan Ezanee sentiasa memberikan 100 peratus usahanya dalam memban.teras je.na.yah dan mene.gakkan un.dang-un.dang.

Walaubagaimanapun beliau sering memberitahu pihak media segala ban.tuan yang dilaksanakan adalah tang.gungjawab dan ama.nah yang beliau pi.kul.

Ramai yang  ingin tahu apa perkembangan beliau sejak beliau dinaikkan pangkat kepada Ketua Bahagian Sia.satan Jena.yah Selangor. Ramai juga tertanya-tanya ke mana angg0ta p0.lis berhati mulia ini menghi.langnya diri?

 

Terbaru, salah seorang pengguna laman Facebook telah memuatnaik beberapa foto. Kelihatan Tuan Ezanee sedang memberi ban.tuan barangan asas untuk penduduk yang ku.rang berkemam.puan disa.lah satu kawasan perumahan.

Menerusi laman Facebook Syahril A. Kadir, dia berasa terke.jut apabila mengetahui perkhabaran tersebut. Tambahnya lagi, dia sudah lama tidak mendengar perkembangan beliau di laman so.si.al.

Lebih menge.jutkan lagi tiada kelibat pihak media langsung yang dipanggil sewaktu majlis tersebut.

Sumber:

[1] Rujukan, Santai Kaw

[2] Gambar Utama,

[3] Gambar 1 dan 2, Santai Kaw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *