(Video) PU Riz Bagi ‘Pickupline’, Sekαli Ini Yang Terjadi

Malam tadi telah pun berlangsung Ma.ha.ra.ja La.wak Mega (M.L.M) peringkat suku ak.hir.

Tema persembahan pertama ialah keraian, kelihatan kumpulan Tobat mempersembahkan keadaan mereka sekiranya mereka memenangi pertandingan tersebut. Ahli kumpulan Tobatterdiri daripada Ajak Shiro, Bell Ngasri dan Ropie.

Persembahan mereka mendapat perha.tian kerana persembahan tersebut penuh dengan em0si.

Kumpulan tersebut berasa khua.tir sekiranya an.gan-an.gan mereka tidak menjadi kenyataan  apabila hanya menerima mar.kah yang ren.dah jadi ju.ri-ju.ri.

Para penonton tersen.tuh dengan kata-kata Bell, dia hanya ingin beran.gan-an.gan walaupun sedar kemungkinan an.gan-an.gannya tidak menjadi kenyataan.

Bell berkata, sepanjang dia menyertai pertandingan MLM inilah peringkat tertinggi dia pernah capai.

Lebih tersentuh apabila Bell yang merupakan seorang pelakon dan sepanjang kareernya dia tidak pernah menerima apa-apa anu.gerah atas bakatnya itu.

Sekali lagi persembahan Tobat pada pusingan kedua mendapat perha.tian ramai apabila mereka menampilkan PU Riz sebagai tetamu jemputan. Diawal persembahan kelihatan PU Riz sebagai AJK masjid bersama Ropie.

Kelihatan PU Riz dan Ropie sedang mengira du.it tabung masjid namun segalanya berubah apabila kehadiran Ajak dan Bell. Situ terjadi satu plot twi.st yang dimasukkan oleh kumpulan Tobat.

Ajak berkata kebanyakan hasil sumbangan ini adalah dari Hajah Neelofa. Dengar saja nama Pu RIz terus berkata dia ti.dak suka individu berkenaan. Reaksi Pu Riz mengun.dang tan.da ta.nya para penonton.

Lalu Ajak tanya kenapa tidak su.ka Hajah Neelofa, sekali PU Riz jawab tersenyum lebar para penonton dan dirinya. “Kenapa perlu suka kalau boleh mencintai” jawab PU Riz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Pickup line PU Riz benar-benar menghang.atkan suasana, secara spontan PU Riz menu.tup muka dengan tangannya kerana ma.lu dan so.rok pipinya yang merah pa.dam.

Persembahan tersebut telah mendapat 5 HA daripada para juri.

Sumber:

[1] Rujukan, Media Puyu

[2] Gambar Utama, Lofa.fans (Instagram)

[3] Video dan Gambar, Gempak (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *