Wawa Zainal & Aeril Zafrel Timαng Anak Keempat, Pilihan Nama Anak Tαrik Perhαtiαn Nεtizεn

Baru sahaja hampir dua minggu mendapat anak keempat, pasangan selebriti, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel telah mengadakan majlis akik@h untuk buah hati mereka.

Dalam perkongsian mereka di Instagram, bayi lelaki yang selamat dilahirkan pada penghujung November 2021 itu telah diletakkan nama Jibril Ibtisam dan muka comelnya turut ditunjukkan pada semua orang.

Disamping itu, Aeril juga turut memasukkan foto bersama anak keempat mereka dengan mengucapkan selamat datang ke dunia buat J!bril Ibtisam.

Tambahan pula, perkongsian mereka ini telah mer@ih banyak perh@tian daripada n3tizen yang rata-rata merakamkan ucapan tahniah diatas kelahiran anak kecil yang tersayang.

Dalam pada itu, ramai ne.ti.zen  turut memanj@tkan doa agar Jibril Ibtisam terus membesar menjadi insan yang berguna di suatu masa kelak dan dapat berbakti kepada kedua orang tua mereka hendaknya.

Sekadar info, pasangan ini telah mengadakan majlis perkahwinan pada 2013, dan telah men!mang  tiga cahaya mata  iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 7, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 5 dan Ayya Soffya, 1.

Sumber:

[1] Rujukan: Ohmymedia

[2] Gambar Utama: Instagram Aeril Zafrel, Wawa Zainal

[3] Gambar-Gambar Lain: Instagram Aeril Zafrel, Wawa Zainal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *