Istεri Caprice Dedαh Kenapa Memilih Caprice Sebagai Cαlon Suami

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli sekali lagi menge.jutkan industri media Malaysia. Kisah perkahwinan penyanyi rap ini dan Farrah Inalis telah menjadi tum.puan ramai.

Caprice telah menamatkan zaman bujangnya pada 15 Novemver 2021, Isnin yang lalu. Dikatakan perkenalan mereka hanya di atas talian melalui media so.si.al.

Semalam pasangan pengantin baru itu telah dijemput ke satu program terbitan Astro Ria, Meletop. Di hoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse.

Pihak Meletop telah mengun.dang mereka untuk mengo.rek kisah merpati dua sejoli ini untuk berkongsi mo.men-mo.men percintaan mereka.

Farrah Inalis atau Elis telah menyatakan yang suaminya seorang yang sangat penyayang. Ini merupakan sebab utama mengapa dia yakin memilih Caprice sebagai teman hidupnya.

“Strong rea.son adalah sebab Caprice ini seorang yang sangat-sangat penyayang dekat budak jadi dia berjaya memenangi hati saya dekat situ,”

“Caprice dengan anak saya sangat rapat, dia selalu bawa anak saya beli mainan, bila kita makan bersama, dia la.yan anak saya tak nampak fa.ke, jadi maknanya dialah orangnya, Ujar Farrah.

Farrah berkata dia benyak bers.abar sewaktu menghadapi kon.tro.versi apabila melibatkan suaminya itu. Sejak beberapa bulan kebelakangan ini dengan mengatakan yang keluarganya turut memainkan peranan dalam memberikan sema.ngat serta mene.nangkan seleb.riti tersebut.

Buat pengetahuan semua, majlis perkahwinan Caprice telah tu.lar di media so.si.al dan ak.hirnya dia tam.pil menje.laskan hal tersebut.

Caprice juga telah menje.laskan yang dia sudah mendirikan masjid pada 15 November 2021 bersama dengan seorang ibu tung.gal yang berusia 26 tahun.

Sumber:

[1] Rujukan, OhMyMedia

[2] Gambar Utama, Caprice (Instagram)

[3] Gambar 1, OhMyMedia

[4] Gambar 2, Hype.my

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *