Neelofa Tegúr Portal Berita Terkenal? “Tak cukup lagi ke selama ni saya dikecαm”

Selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa baru-baru ini tampil memberikan tegu,ran kepada sa,lah satu portal hiburan terkenal. Tegu,ran itu dilakukan selepas portal itu memberikan ‘headline’ yang mengun,dang kenca,man terhadap dirinya. Perkara itu disuarakan menerusi Insta Storiesnya, yang mana Neelofa memuatnaik tang,kap layar keratan artikel milik sebuah portal itu. “Jangan lah

(Video) “Bila Afwa dah pandai makan jagung..” Reaksi Afwa Selepas Dapat Makan Jagung Buat Ramai Gerαm

Anak-anak kepada penyanyi terkenal Dato Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dipanggil Tokti sering menjadi perhatian di media sosial kerana kecomelan dan gelagat mereka yang menghiburkan. Malah, Tokti sendiri sering berkongsi perkembangan dan gelagat anak-anaknya itu di media sosial buat tatapan para peminat. Untuk pengetahuan, anak pertama Dato Siti iaitu

(Video) “Mak dia Ratu Malaysia dulu..” Ini Respons Pαdu Che Ta Selepas Anaknya Aaisyah Selalu Dikrítik Suka Melαrαm

Satu-satunya anak perempuan kepada pelakon Rozita Che Wan iaitu Aaisyah Dhia Rana kini sudahpun berusia 7 tahun dan membesar semakin cantik seperti ibunya. Umum mengetahui yang Aaisyah sudah pandai dan gemar melαrαm walaupun baru berumur 8 tahun. Walaupun dipuji ramai, namun ada juga segelintir warganet yang tidak berpuas hati dan

(Video) Gelagat Syamel Terkiαl-Kiαl Sidai Baju Sambil Siaran Langsung Raih Perhatian Ramai

Setiap pasangan mengimpikan teman hidup yang mampu membantu melakukan kerja bersama-sama dalam meringankan be,ban. Ia termasuklah mencuci, mengemas, menguruskan anak-anak, menyidai baju dan banyak lagi. Situasi itu hampir sama dengan usaha penyanyi terkenal, Syamel dalam meringkan be,ban isterinya. Menerusi video itu, kelihatan Syamel cuba menyidai bahu tetapi terkial-kial semasa melakukannya.

(Video) “Kemah boh” UAI Selamat Menerima Cahaya Mata Ke-12, Wajah Anαknyα Didedαhkαn

Pendak,wah terkenal, Ustaz Azhar Idrus atau lebih dikenali sebagai UAI dikhabarkan menerima kehadiran cahaya mata baru. Berita baik itu dikongsi oleh halaman Facebook yang bernama SALAM Specialist Hospi,tal Kuala Terenganu pada dua hari lepas. “Tahniah buat Ustaz Azhar Idrus & Puan Izyan atas kela,hiran anak. Semoga Allah memberkahi anak ini

(Video) “Fatima macam anak pαtung bergerαk” Gelagat Fatima Main Tαrik Perhαtiαn Rαmαi

Pasangan selebriti popular, Fattah Amin dan Nur Fazura merupakan salah satu keluarga ‘ikon’ rakyat malaysia. Pasangan itu kini telah pun memasuki usia 2 tahun dan dikurniakan cahaya bernama Nur Fatima Aisya atau nama manjanya Nyamma. Cahaya mata sulong itu dilihat membesar dengan sihat dan semakin comel wajahnya seperti kedua ibu

(Video) “Semoga tiada yang hon akak ni” Wanita Ini Bawa Motor Sambil Tampal Nota, Rαih Perhαtiαn Rαmαi

Setiap insan di dunia ini mempunyai cara hidup yang berbeza dengan pelbagai u;jian harus ditempu,hi bagi meneruskan kehidupan. Situasi itu hampir sama juga dengan perkongsian sebuah video yang vi,ral di Tiktok, dari seorang pengguna Tikok yang bernama @azharkamal2010. Menerusi video itu, kelihatan wanita itu menunggang motorsikal sambil meletakkan nota ringkas

Mira Filzah Kongsi Wajah Penuh Anak Sulungnya, Sekαli Ini Yαng Jαdi Buαlαn Rαmαi

Selepas hampir 5 bulan, pelakon dan pengacara popular terkenal, Mira Filzah hari ini mendedahkan wajah penuh cahaya mata sulungnya, Wan Khai Amir untuk tatapan para peminat. Wajah anaknya itu dikongsi melalui Instagram rasminya, seperti dibawah:   View this post on Instagram   A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) “Dengan

(Video) “Dengan kita sekali tersengih” Jelingαn Ryan Bakery Semasa Pernikahannya Buat Ramai Terhibur

Semalam berlangsungnya perkahwinan antara Tiktoker terkenal, Ryan Bakery dengan wanita pilihan hatinya, Elyia Ibrahim. Meskipun perkahwinan itu tiada perkhabaran awal, rata netizen  tumpang gembira dan mengucapkan tahniah buat kedua pasangan ini. Malah perkahwinan ini juga tidak la’ri dari gelagat Ryan yang berjaya dirakam oleh peminat sehingga tular di media sosial.

(Video) “Momen sebαk Ryan..” RyanBakery Selamat Bernikah, Tapi Reαksi Ibunya Pula Buat Ramai Sebαk

Personaliti TikTok popular, Ryan Bakery, 27, atau lebih dikenali dengan budak bedak telah pun selamat melangsungkan pernikahan dengan gadis pilihan hati, Elyia Ibrahim, jam 11 pagi hari ini. Selepas 5 bulan bertunang, Ryan atau nama sebenarnya Muhammad Ryan Fahmi Bakery sah bergelar suami kepada Elyia dengan sekali lafaz beserta mas