(Video) “Dengan kita sekali tersengih” Jelingαn Ryan Bakery Semasa Pernikahannya Buat Ramai Terhibur

Semalam berlangsungnya perkahwinan antara Tiktoker terkenal, Ryan Bakery dengan wanita pilihan hatinya, Elyia Ibrahim.

Meskipun perkahwinan itu tiada perkhabaran awal, rata netizen  tumpang gembira dan mengucapkan tahniah buat kedua pasangan ini.

Sumber: Iluminasi

Malah perkahwinan ini juga tidak la’ri dari gelagat Ryan yang berjaya dirakam oleh peminat sehingga tular di media sosial.

Mana taknya, Ryan dengan gelagatnya yang bersahaja itu pun cukup membuatkan ramai peminat terhibur.

Sumber: HCL

Seperti salah satu video yang dikongsikan oleh @yinniyhermione menunjukkan Ryan memberikan jeling@n popularnya kepada isterinya.

Mujur pula dia tidak menyapukan bedak untuk pernikahannya seperti watak dalam video ‘content’ yang sering membuatkan ramai peminat terhibur.

Komen-komen netizen:

“Aaaa sukanyaaa tengok diorang, haritu dengar plan nak kawen bulan 1 dohh but i am so happyyyy for them”

“Ngape nyomey syangat dgn aku2 sekali sengih nengoknya lahhh halahhhaii”

“Adoi aku yang anak 1 dah pun tetiba rasa nak kawen balik naik pelamin sengih² malu tepi suami hahahahahaah”

“Haaaa sudah boleh pegang wooo kata shuibb hahahaha by the way congrats banggg salam dari sarawakk”

“Untung umi dapat walid camni. Sportrim and tak ba’ran. Nampak sayang betul”

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Video & Gambar, @yinniyhermione dan mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.