(Video) “Fatima macam anak pαtung bergerαk” Gelagat Fatima Main Tαrik Perhαtiαn Rαmαi

Pasangan selebriti popular, Fattah Amin dan Nur Fazura merupakan salah satu keluarga ‘ikon’ rakyat malaysia.

Pasangan itu kini telah pun memasuki usia 2 tahun dan dikurniakan cahaya bernama Nur Fatima Aisya atau nama manjanya Nyamma.

Cahaya mata sulong itu dilihat membesar dengan sihat dan semakin comel wajahnya seperti kedua ibu bapanya.

Walaupun baru berusia 2 tahun, Fatima sudah mempunyai ramai peminat dek gelαgαt dan telatahnya yang comel dan suka berce,loteh.

Kredit: Beautiful Nara

Baru-baru ini, Fazura mengumumkan mereka sekeluarga bakal bercuti di Pulau Langkawi sempena ulang tahun perkahwinan mereka.

Kredit: Utusan

Selain itu, Fazura juga ada berkongsikan video pendek yang memaparkan mereka pelbagai telatah ahli keluarganya sepanjang mereka berada di sana.

Atas permintaan semua masa IG Live Faz semalam, faz share some moments from our recent holiday. Banyak sangat videos, so ni je Faz dapat compile.. kalau lagi panjang ta,kut bo,san pula tengok hehe. Fatima first time mandi beach and main pasir juga tercapai.. Alhamdulillah” kapsyen video itu.

Rata-rata netizen memuji Fazura sekeluarga yang sangat merendah diri, dan bersedarhana sahaja sepanjang percutian mereka itu.

Selain itu, netizen juga memuji kecomelan Fatima semasa bermain air bersama ayahnya bak pa,tung bergerak.

Komen-komen netizen:

“Bagus Faz, simple life happy je tak der nak kena control setiap pergerakan, pakaian, tak over dalam segala hal .. lot of love”

“Suka tengok kehidupan fazura n fatah very simple dalam segala segi. Nice family n sweet couple”

“Berulang Kali tonton video ni coz it was such a nice , wonderful, positive vibe n sweet families Hollidays to watch. Alhamdulillah…semoga Allah rahmati Dan perluaskan lagi rezeki fazura, Fattah Amin sekeluarga.. amin”

“Kami fans, rasa happy tengok life faz sekarang..loveee sangat2”

“Puaslah 3 hari terserem,pak fazura tiap pagi..tapi segan lah nak minta izin bergambar..”

“Dulu tak minat, sekarang dah jadi peminat fazura & fatima. Hahaa cute sangat video ni”

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Gambar dan video, Instagram Fazura 

Leave a Reply

Your email address will not be published.